reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny późno wróciłam, ale wieści chyba dobre! Naliczyla 18 pęcherzyków 10-12mm. Estradiol mógłby być wyższy,ale ma jeszcze czas. Od dziś 175 puregonu i w czwartek wizyta. Punkcja raczej na pewno w poniedziałek.
Przepraszam,ze tylko o sobie... Jutro badrobie posty;)

Jessie- dzisiaj USG ??? mam nadzieje ,ze zobaczysz kropeczka ,szybko i bezstressowo (nie zycze nikomu),trzymym kciuki:-)

Stacy- cierpliwosci kochana ( hahaha...latwo sie mowi) bedzie dobrze:happy:

i.. niebajka ,czekamy na wiesci:tak:

hess i anika,...jajka dalej wysiadywac, bedzie dobrze:-)

SIERPIEŃ:

18: agulla84 - wizyta przed crio (podglądanie endo)
18: moniusia - pick up :)
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
18: annemarie - wizyta kontrolna
20:
anika11 - kontrola i podglądanie jajec :)
21: Hess - punkcja i piękne jajca :)
22: agulla84 - criotransfer
24: Edenlayn - spotkanie z bliźniakami :)
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)
25: najki - wizyta przed crio (podglądnie endo)
31: Bety72 - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32, agulla84, najki - criotransfer

Hess, anika niezłe hodowle! :)))) Tak trzymać :tak:
Nieźle się dzieje dzisiaj :) kciuki za pick upy, kontrole i wspaniałe widoki na usg ;)

Ostatnia edycja:
Stacy, jak się dzisiaj czujesz? :) mam nadzieję, że głowa odpuściła! wizyte masz późno i pewnie się stresujesz, ale widoki będą piekne!! :)

Hess, no idziemy łeb w łeb :) niech nam się dalej ładnie składa! zdziwiłam się bardzo, że az tyle tam podrosło, bo ja naprawdę rzadko kiedy te jajniki odczuwam. Wiem, że jeszcze wczesnie i wzrost bedzie potęgowała dolegliwości, ale nadziwic sie nie mogę :p sporo tych pęcherzyków naliczyła, ale wiedomo, że nie wszytskie musza podrosnąc do tych wyczekiwanych 18mm. od wczoraj mam puregon 175, wiec pewnie w czwartek bedzie cos konkretniejszego!

Najki, dopiszesz mnie na 20 na podgląd? :)

Boże, ile tu sie dzisiaj dzieje?!

Agulla, ciekawa jestem bardzo Twojego endo! wierzę, ze podrośnie do oczewkianego rozmiaru i nic nie stanie na przeszkodzie do crio :)

Moniuisa, jak nakwiększej ilości dorodnych komórek Ci życzę :)

AnneMarie, dobrych wieści!:) przeciez inne nie moga byc :)

Niebajko, Ty juz pewnie szeroko do monitora się uśmeichasz, a N z niedowierzaniem spogląda to na Ciebie, to na brzuch, to na monitor :))) aaa!!! dzieje się :)

Jessie, daj znac, jak po wizycie :) pierwsze koty za płoty :)

Ale dzisiaj mamy zapchany kalendarz :szok:

aniko - głowa boli mniej niż wczoraj, ale nadal ją czuje. Stresuje to jest mało powiedziane. Chciałabym, żeby już była 21. Strasznie się boje, że nic nie zobaczę. :-( A jak Ty się w ogóle czujesz? Ja też jakoś specjalnie nie odczuwałam jajników, już chyba pod koniec.

Nie denerwuj się niebajko:-)

KCIUKI ZA WSZYSTKIE DZISIEJSZE WIZYTY :tak:

reklama
Kciuki za dzisiejsze dziewczyny:
18: agulla84 - wizyta przed crio (podglądanie endo)
18: moniusia - pick up :)
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
18: annemarie - wizyta kontrolna

anika11 -
a miałaś teraz badany prg i estriadol? Jakie masz wyniki?

kate_p7, sykatynka - Where are you? Scooby doo where are you :D

Do góry