reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

najki, widziałam już wcześniej, że pytałaś czy dr Karolina, ale tylko zdążyłam przeczytać i M. mi zabrał komputer;D Tak ;d punkcję i transfer dr Karolina, świetna kobieta :)))

agulla, kochana nie wiem kiedy ta beta, bo mam 3 weryfikacje. Pierwsza jest jutro to pewnie będą badać pgr i estradiol, następna jest w piątek (6 dpt) i trzecia (10 dpt.) I nie wiem czy na tej drugiej już będzie beta - mam nadzieję... :p Chociaż w sumie mówiła, że będizemy badać na tych weryfikacjach 3 hormony - prog, estr i betę.. Ale to chyba za wcześnie 3dpt 4-dniowych zarodków??? a Ty kiedy kochana badasz?

melissa, super, gratki! :) :) :)

hess,
eh trzymaj sie :( mało komórek źle i za dużo nie dobrze, zawsze coś..

Mam tydzień zwolnienia, ale lajcik :D :D :D choć teściówka i tak by mi dała wolne bez niczego, ale same wypisały no i w sumie dobrze, bo zaraz by mnie dręczyło sumienie, żeby wrócić do pracy ;D

Ostatnia edycja:
reklama
31-ego? No może i tak lepiej poczekać. Jak ja czytam na forach to w invikcie u mnie już 3 dni po badają betę (czyli jutro.....) ale nie wiem, skoro nie miałam podawanej blastocysty..

Ostatnia edycja:
Moniusia w przypadku 5dniowych zarodków beta pojawia się najwcześniej w 6dpt. Jako że ty masz 4dniowe to 7dpt najwcześniej, jeżeli nadrobiły troszkę.

Niebajka nie które kobiety majamdlosci przez cala ciążę.. mnie tez długo trzymalo, ale z dnia na dzień było lepiej chybaokolo 14tc już było dobrze, ale niema reguł...

Hess jak sytuacja na froncie?

Ja mialam dzisiaj glukoze pod obciazeniem i nie jest dobrze.Mogłam się domyślić, że cos się dzieje. Ostatnio 2 batoniki w nocy wciagnelam, i chciało mi się jeszcze apo posiłkach robię się senna:-(

Ostatnia edycja:
Kate p7 - no, to trzeba wziąć się za dietę, a nie batoniki jeść.

U mnie dziś gorzej, już dwa razy dopadły mnie ataki bólu w górze brzucha, po ok 20 min przeszły zupełnie. Brzuch nie jest bardziej wzdety, ale dokuczają mi mdłości, prawie nic nie jem. Tylko brzoskwinie i suchary mi wchodzą. Dużo pije. Musi to po prostu przejść. Grunt, że brzuch juz mi się nie powiększa i nie mam duszności i nie miałam. :)

Czekam z niecierpliwością na środę i info o zarodkach :)

Melissa super. Anika to kciuki do czwartku. Edenlayn jak tam Twoje dzieciaki? :-) Hess dobrze, że ta hiperka lżejsza.
Niebajko mi mdłości przeszły po porodzie :-D nie było na szczęście wymiotów ale przynajmniej nie przytyłam.
Np to dzisiaj pierwszy gonapeptyl :-)

Melissa super. Anika to kciuki do czwartku. Edenlayn jak tam Twoje dzieciaki? :-) Hess dobrze, że ta hiperka lżejsza.
Niebajko mi mdłości przeszły po porodzie :-D nie było na szczęście wymiotów ale przynajmniej nie przytyłam.
Np to dzisiaj pierwszy gonapeptyl :-)

reklama
Do góry