Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurcze,nie moge sie od wczoraj zalatwic ,brzuch jak bela, męczy mnie to strasznie.to podobno od progesteronu.tez tak mialyscie? Moze jakies rady macie jak to pogonic?![]()

KCIUKI ZA WAS Kochane!!!na szybkości..
kachna ogromne gratulacje! wiem, że jeszcze nie dowierzasz i pewnie nie chcesz zapeszyć...ale będzie dobrzekciuki za przyrost bety!
moniusia czaje się na ten serial kurdęęęę ale nie mogę się załapaćciągle w robocie..
kropka sikańce są gó*** warteleć na betę kiedy trzeba i czekamy na dobre wieści!
Gracjana witaj na forumpiekny zarodek, trzymam kciuki żeby został z Tobą na zawsze
emiiii haloo?? jak tam wynik żelaza? wszystko oki? Bety zaszalałaś w tym Wro...gdzie się podziewasz kobieto:>? Edenlayn jak badania?
Piszcie noooo, bo jajo można znieść
Jutro konkretny dzień się szykuje!KCIUKI ZA WAS Kochane!!!
WRZESIEŃ:
22: Aisha_23 - pick up
22: efcia83 - transfer
22: kachna84 - powtórka jeszcze wyższej bety!
23: DorotaMie - beta HCG (4dpt)
25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)
PAŹDZIERNIK:
01: fruitofhope - usg
01: kate_p - kontrola szyjki
02: kropka - dwie grube krechy na teście
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy
06: Aisha_23 - wysoka beta!
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
no to supciodopisuję!
a tak w ogóle...to zaczynałam przygodę z forum, jak przeżywałaś oczekiwania na pick up emi !!!! jak ten czas zapitala![]()