Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczynyDawno się nie oddzywałam, ale śledze forum:-). Gratuluje wszystkim, którym się udało, a te którym nie mocno tulam-będzie dobrze-zobaczycie!
Ja narazie czekam na wyniki badań powtarzaliśmy badanie nasienia i czekamy na wynik a ja robiłam w 2 dniu cyklu AMH i FSH. FSH mam oktylko boje się o to AMH, bo robiąc wcześniej inne badania zrobiłam sobie w 20 dniu cyklu...nie wiem czy to ma znaczenie..bo lekarz mówił w 2 dniu. A w tym 20tym wynik nie był dobry:-(. mam nadzieje że to jednak ma znaczenie.
MA ZNACZENIE - AMH NIE ROBI SIE W DRUGIEJ POLOIE CYKLU, KONIECZNIE 2-4 DZIEN MAX
A mam do was takie pytanie-wiecie może jakie znaczenie ma to AMH do stymulacji bądź ICSI?? ja wyniki tego AMH mam miec w piątek dopiero..a w przyszły poniedziałek jade z tymi wynikami do invimedu i zaczynam całą procedure wyciszania i stymulacji i się boję żeby to czasem nie pokompikowało sytuacji:-(,Proszę odpowiedzcie mi jak wiecie coś na ten temat.
AMH OKRESLA REZERWE JAJNIKOW I DZIEKI TEMU MOZNA PRZEWIDZIEC Z DUZYM PRAWDOPODOBIENSTWEM CZY MOZNA SIE SPODZIEWAC SPORO CZY MALO JAJEK.... TO TEZ MA WPLYW NA WYSOKOSC DAWKI GONADROPIN
A jeszcze mam pytanie z innej troszkę pakiczy jak już zaczniecie stymulacje to chodzicie na usg żeby sprawdzic jak sie stymulujecie??czy poprostu stymulka i potem po skończeniu danej ilości leków zastrzyk na pękanie i dalsza procedura??
ZAWSZE TRZEBA SPRAWDZAC CO OK 2-3 DNI, ZWYKLE POCZAWSZY OD 6 DNIA STYMULACJI