Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczynki..ja we wtorek mialam 6 transfer..i mam nadzieje ze tym razem sie uda bo ile mozna czekac na to upragnione szczescie..tez juz powoli lapie dola bo nie mam zadnych oznak..zawsze bolal brzuszek a teraz nic..5 transfer zaskoczyl ale beta zaczela spadac wiec.musialam walczyc dalej..jestem w programie rządowym i to bylo moje ostaatnie podejscie..podali mi 2 mrożaczki 2bb i 3bb..jutro mam 2 weryfikacje i boje sie wynikow..pozdrawiam
Gagusia brak objawów to na pewno dobry objaw Wiem, że ciężko czekać, gonitwa myśli, strach, co będzie... Wierzę, że coś się zadziało skoro jest inaczej niż wcześniej, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczynki jutro mam II weryfikacje..myślicie że w 6 dniu po transferze beta moze byc dodatnia? jestem w programie rządowym i wcześniej nie brałam weryfikacji ale teraz podczas ostatniego podejscia chce miec poczucie ze.zrobilam wszystko:-)
Zarodki 5 dniowe- 2bb i 3bb..progesteron w 3 dpt 78,82 ng/ml , estradiol 972,63 pg/ml...jutro az sie boje isc na te badania..teraz 6 transfer..wczesniej 2 ciaże pozamaciczne, jedno poronienie..zaczynam.myslec że chyba bycie mamą nie jest mi daneT_T
Gagusia uwierz w swoje maluszki 3mam mocno kciuki za Ciebie!
A u mnie zrobiony sikaniec, tylko mocz dopiero trzymany od 2:30 CIEŃ CIENIA, ale mąż widzi i koleżanki też...nie czas na radości, ale usmiech się pojawił We wtorek beta, jutro sikanca powtórzę. Będę spokojniejsza dopiero po drugiej becie no i usg oczywiście. Dalej trzymajcie kciuki pięknie proszę!