Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zagadaj z lekarzem jeszcze raz o clexane, bo po acesanie chorujesz.. Mieliście tyle pięknych zarodków, ja myslę,że czas na dobrą diagnostykę. A jak szkoda kasy, to po prostu clexane 0.4 i jedziesz

żarcik oczywiście..
moje ostatnie przeziębienie w ciąży - taką mam nadzieje. Ciężko by było rodzić z tak zatkanym nosem
Ja tez mam łożysko na przedniej ścianie, i ruchy tak ok.18tc były, ale nie byłam pewna. Po prostu są słabsze, bo łożysko amortyzuje... Ale za to bezpieczniej w razie wypadku, upadku, ponoć pięknie chroni dziecko. Wiec coś za coś...
Magnez jeszcze kup, pomaga metabolizować prg no i zapobiega skurczom. Często podają w szpitalach magnez w kroplówce przy zagrażającym poronieniu. Zapomniałam o tym :-(
najgorzej gdy tobie się nie udaje, a wpisujesz na usg serduszkowe itp.. Nie możesz odpocząć 2-3dni od forum, bo kalendarz nieaktualny będzie..a przed chwilą odebrałaś bete 0,1... Troche egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło
ona wszystko wie, ona wam wszystko powie...
Z jednej strony to fajnie bo pomoc jest, a z drugiej musi być to męczące.