Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale to dobry znak bo ona ma dwa pozytywne człowieki tak jak ty! Po transferze embriolog ogląda cewnik pod mikroskopem i wie że zarodek jest w macicy. Zreszt a wylewanie płynu z zarodkiem odbywa się pod kontrolą usg.. Co do ilości wizyt wszystko zależy jakim cyklem idziesz. Czy naturanym czy sztucznym. Jak sztucznym to 2dc dostaniesz estrofem, otem podglądanie endo 11-14dc jakoś w tych dniach. Potem kolejne (albo i nie), w 14-16dc jeżeli tak doktorek wycyrkluje, no i za 5 dni transfer. Czyli od 3-4 wizyt, ja miałam tak... Ale może jest inaczej u Ciebie. Na pewno na naturalnym tych wizyt jest więcej albo min. 4To ja już wiem dlaczego mi się nie udaje ;-) bo ja świecących nie brałamEwik ja miałam podawane zarodki pod USG I widziałam je dokładnie gdzie je zostawił bo one świeciły. Potem cennik wraca do embriologow i oni sprawdzają czy cewnik jest pusty.

fajnie by było na imieniny urodzić swoje 25.11, to tylko dwa dni może... A ty start z nowa procedurą? bo nie pamiętam czy jakieś człowieki jeszcze czekają? A i mam pytanko, jak mogę rękę sobie włożyć pod biust to kiedy mogę się spodziewać tego krwawego dnia?Cewnik tylko w nerce - siusiam normalną drogąBety to Cie za cewnikowali? o Bosssze:-( to trzymam kciuki za start.. no i oczywiście bezbolesne pozbywanie się kamienia.. ps. mój TP 23.11fajnie by było na imieniny urodzić swoje 25.11, to tylko dwa dni może... A ty start z nowa procedurą? bo nie pamiętam czy jakieś człowieki jeszcze czekają? A i mam pytanko, jak mogę rękę sobie włożyć pod biust to kiedy mogę się spodziewać tego krwawego dnia?
Mam trzy mrozaczki ale nie wiem jakiej klasy (tyle przetrwało do 5 doby). Dowiem się jak tam pojadę bo dopiero będę mogła swoją kartę wziąć. No i rocznikowo w 2016 będzie 44 latka i stąd ten mój pośpiech. Co do krwawego dnia to niezbadane są wyroki boskie - żartuje :-) nie wiem kochana.