fruitofhope
Fanka BB :)
24magda09 - tak, minister podpisał, jest do 2019. A przynajmniej do kiedy PiS nie odwoła tego.
Beti39 - witaj na forum![]()
Pozostaje nam jedynie nadzieja że PISiory beda mieli wazniejsze rzeczy na głowie np. Smoleńsk haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
24magda09 - tak, minister podpisał, jest do 2019. A przynajmniej do kiedy PiS nie odwoła tego.
Beti39 - witaj na forum![]()
A należy któraś z was do Invimedu we Wrocławiu?
Pozostaje nam jedynie nadzieja że PISiory beda mieli wazniejsze rzeczy na głowie np. Smoleńsk haha
A czytając komentarze pod artykułami na temat przedłużenia program, złapałam się za głowę. Wychodzi na to, że spora część naszego społeczeństwa to egoiści i okrutna ciemnota.. Dziewczyny z brzuszkami prawda to![]()
Dokładnie..
Ucieszyłam się jak głupia jak doczytałam o co chodzi i że program przedłużono...ale mój entuzjazm szybko opadło. Bo PISiaki zapewne zrobią wszystko, żeby to zmienićA czytając komentarze pod artykułami na temat przedłużenia program, złapałam się za głowę. Wychodzi na to, że spora część naszego społeczeństwa to egoiści i okrutna ciemnota..
Sonda WP: Co Polacy wiedzą o in vitro? - WP.tv
Kurcxe dziewczyny,
Mam super sposób na bolący ząb - od teściowej. Nie wierzyłam jej, ale właśnie zastosowałam. Trzeba na ten ząb położyć goździk, taki trochę rozgnieciony i już po 5 minutach czuje, ze ból zaczyna odchodzić![]()