niebajka
Fanka BB :)

Magda ja bylam pacjentka dr G w invimedzie. Udało sie za drugim transferem

Beti witaj i tu:*
Bety72 kibicuje w walce z kamykami! A pozniej wracasz po malenstwo
))
Najki mna dr G tez fachowo sie zajal. Znalazl wodniaka, skierowal na operacje itd. Jajowody niesprawne, po operacji jednego brak. Konkret facet. Dostalam sie w istatniej chwili na rządowke bo od stycznia tego roku juz podobno nie kwalifikowali. Kontakt mailowy. Nie jest to klinika idealna, ale mi pomogli wiec.. nie mam co narzekac.
Hess slyszalam o tym gozdziku ale nie próbowałam. Współczuję bolu zeba
Dziewczyny bylam w czwartek na wizycie. Kurdupelka wazy 677g

Wierzga i fika, wszystko ok.
W przyszlym tyg powinnam miec usg i echo serduszka. Czekam na telefon od kardiolog.

Beti witaj i tu:*
Bety72 kibicuje w walce z kamykami! A pozniej wracasz po malenstwo
Najki mna dr G tez fachowo sie zajal. Znalazl wodniaka, skierowal na operacje itd. Jajowody niesprawne, po operacji jednego brak. Konkret facet. Dostalam sie w istatniej chwili na rządowke bo od stycznia tego roku juz podobno nie kwalifikowali. Kontakt mailowy. Nie jest to klinika idealna, ale mi pomogli wiec.. nie mam co narzekac.
Hess slyszalam o tym gozdziku ale nie próbowałam. Współczuję bolu zeba
Dziewczyny bylam w czwartek na wizycie. Kurdupelka wazy 677g
Wierzga i fika, wszystko ok.
W przyszlym tyg powinnam miec usg i echo serduszka. Czekam na telefon od kardiolog.

;-)
 i sobie odpoczywalam od BB. Zostałam przegłosowana wczoraj z imieniem. Wszystkim podoba się Staś a nie Przemek, wiec zobaczymy co na to M. Bo może kolejność zmienimy... ale ja chce Przemka!! I co ze się mniej podoba.. Jeszcze Stefan byl podrzucony fuuuuuj...