Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Chodzi za mną to imię, ale bardzo źle mi się kojarzy... A na razie jest Przemek
Z drugiej strony mam cały czas wątpliwości, bo chyba imię dla dziecka powinno być jak wybór sukni ślubnej. Wiesz, że to jest to i nie chcesz żadnego innego
z mężem gorzej 

. Pamietam tez jak przy drugim transferze, zobaczyłam P8B i dół przecież to nawet blastka nie jest.. Wszystko szło źle i nawet nie myślałam że może zostać ze mną.. A taki słabeusz dal radę
pewnie gdyby nie genetyka jeszcze dziecie by było..Trzeba czekać na swój czas. I "jakos" żyć, zanim "your time will come"w tym dołku, frustracji w tym syfie. A znajomi? pozna się nowych
pracę - tez można zmienić. Nikt w najgorszym okresie w życiu, nie jest uśmiechnięty, życzliwy i zadowolony z siebie i swojego życia. Wiec nie wymagajcie od siebie za dużo. Ten czas po prostu trzeba PRZETRWAĆ, nie przeżyć tylko przetrwać...U jednych trwa parę tygodniu u innych trwa i parę lat. Ale da się go przetrwać, słabi ludzie nie walczą tylko na starcie się poddają. Wy walczycie, więc walczcie dalej! potem zrobicie bilans zysków i strat.. :-*