a gdzie wcześniej robiłaś ICSI?Jeszcze długa droga. Beta musi przyrastać, potem usg serduszkowe. Radość i lęk jednocześnie.
Już chyba też powinnaś mieć wynik, co? Musi być dobry, miałaś super zarodki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie wcześniej robiłaś ICSI?Jeszcze długa droga. Beta musi przyrastać, potem usg serduszkowe. Radość i lęk jednocześnie.
Już chyba też powinnaś mieć wynik, co? Musi być dobry, miałaś super zarodki!
a gdzie wcześniej robiłaś ICSI?
kochana my i tak bardzo szybko robimy bety wiec dzieciaczki musza byc silne jesli beta je wykazała...ja nie wierze ze jednego dnia było 1 a teraz 90!Asiiek super wynik, rewelacjaChyba faktycznie bliźniaki
Tu można porównać wyniki. Trochę tego jest:
Zaloguj się |
Moje koleżanki miały przy II weryfikacji 16 i 33. Przy Twojej becie, moja taka marniutka, ale mam nadzieję Dzidzia silna![]()
test powinien wyjsc, choc z testami nigdy nie wiadomo. Kup jakis b.czulyto przy takiej becie test tez juz powinien wyjsc co? musze wykombinowac jak powiem mezowi!!!
kochana my i tak bardzo szybko robimy bety wiec dzieciaczki musza byc silne jesli beta je wykazała...ja nie wierze ze jednego dnia było 1 a teraz 90!