reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Oj sto lat mnie tu nie było , wchodzę i takie cudowne wieści.
Asiiiek gratuluje kochana. Naprawdę zasluzylas sobie. Bardzo sie cieszę.
Iwka gratuluje rownież.
Bzzz trzymam kciuki. Uda sie. Na bank.
Meg kochana , tym raem bedzie dobrze.

Sciskam I duzo wytrwalosci wszystkim

Ptencer ładne imiona. Czy dziewczęta szaleją juz w brzuchu?

reklama
Ptencer ładne imiona. Czy dziewczęta szaleją juz w brzuchu?

dziekuje bardzo:-)wielki klopot byl z wyborem, bo moj maz nie jest Polakiem i musielismy wybrac cos, co jest miedzynarodowe, podoba sie mnie i jemu. Ale udalo sie i jestem bardzo z wyboru zadowolona, choc rodzinka tak srednio-> ale mam to gdzies, delikatnie mowiac:-)

Dziewczynki maja dni spokojniejsze i te bardziej aktywne-> ale czuje je codziennie. Teraz wlasnie popijam kawke i czuje buszowanie w brzuszku. A jak u Ciebie?

bzzz zobaczysz,że to jest Twój czas :-) ja w to wierzę i Ty też musisz.Ja staram się w tej chwili nie dopuszczać myśli ,że mogłoby się nie udać,bo dlaczego ma się nie udać ;-) z dnia na dzień jak czytam Wasze posty i "te dobre " wieści to wierzę ,że i NAM się uda.

Ptencer tez miałam ten sam problem z imieniem. Mąż tez nie Polak i tak jak wy mieszkamy za granica. Dlatego Alexander idealnie mi pasuje.
U mnie chyba ok. Oluś czasem szaleje a czasem jakby go nie było. Teraz jestem w Pl i jutro polowkowe w 3d. Juz sie nie mogę doczekać.

Asiiiek czy to dziś wielki dzien zawiadomienia męża?

hej winki80.witam ponownie ale ten czas leci zostało tak nie wiele do Twojego rozwiązania :-)bardzo ładne imię dla synka...na długo w Polsce zostajesz?

hejka! tak winki dzis ma byc ten dzien...ale kurcze zaczełam sie bac, ze ja mu teraz powiem, a moze beta nie rosnie..pojechalabym ja zrobic ale wynik i tak bedzie jutro :-( i teraz nie wiem czy mowic..chciałam porownac wczorajszy test z dzisiejszym ale ten wczorajszy wyglada jak by go cos zalało...sa dwie kreski ale nie sa takie jak wczoraj i teraz nie wiem czy jest mocniejsza

Asiiek nie denerwuj się kochana ,wszystko będzie dobrze,wiesz,że nie wolno ufać testom one wychodzą jak chcą ,czekaj cierpliwie na betkę zobaczysz,że będzie przyrastać "mega ":-)

reklama
Do góry