Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aha i jeszcze cytologia świeża. 
Magda rozmawiałam dzisiaj o tym z lekarzem...TAK - jak nie zdążysz do czerwca 2016 pozostałe stymulacje przepadają. Jeśli będziesz miała zamrożone zarodki, to przez rok klinika przechowuje Ci je za darmo (przynajmniej tak jest w Invikcie) później Ty płacisz. Również Ty ponosisz koszt criotransferów... (ktoś się orientuje ile kosztuje crio?)wiecie co zastanawia mnie jeden fakt odnośnie nie przedłużenia ivf,jeśli i tym razem mi się uda zabrać zarodeczka i zobaczyć 2 kreseczki,to zostaną mi jeszcze 2 zarodki z refundacji,do czerwca ich nie zabiorę i powinno zostać mi jeszcze 3 ostatnie podejście czyli przez tych osłów niestety to przypadnie. Ciekawe czy zastanowili się nad tym,pewnie jest mnóstwo takich par co im się również udało ale do czerwca niewykorzystaja kolejnych zarodków a jeśli nie będzie ich stać na kolejne podejścia a nawet na przedłużenie mrozenia zarodków co wtedy?