reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest dobrze annemarie :) Fakt ja to bardziej przezywam niz M (a moze on tylko taki twardy dla mnie jest). Jak on mowi - najlatwiej jest sie poddać tylko walczacy wygrywa. Dobrze ze mam meza jakiego mam - wkur**c potrafi jak malo kto ale nie zamienilabym jelopa :)

A wlasnie mam jedno pytanie, a wiec: my leczylismy sie w centrum leczenia niepłodności, ale oni nie robia ivf. Moja lekarz skierowala mnie do kliniki ivf. Pielegniarka w pierwszej klinice wypelnila papiery do krankenkasse o dofinansowanie - ktore dostalismy pozytywnie rozpatrzone. Problem jest taki (jak mowila lekarz z ivf) ze dofinansowanie jest na Stymulacje w statej klinice a nowa robila by punkcje...

Dla mnie to troche dziwne ze jedni robia to a drudzy tamto.. czy nie lepiej zlozyc do KK papiery z kliniki ivf? Mam nadzieje zrozumialyscie o co mi chodzi :)

Edenlyne pamietasz moze jak Ty skladalas??
Pamietasz ile wynosiła "gesamtsumme pro Zyklusfall"?? U mnie to jakies 3000€ i jak by w tej klinice Am Gandarmenmarkt bylo podobnie to chyba bym chviala zeby oni wszystko robili.

Wiem ze to glupie, ale kiedys z mezem bylismy u wróża... to bylo jakos w styczniu 2013 i z odgadywaniem przeszłości szlo mu super i jezeli przyszlosc tez odgadl to 2016 to nasz rok :)

No widzisz, to &&& !!!

My pisaliśmy kiedyś do wróżki(tak dla jajec, byliśmy jeszcze nastolatkami) i odpisała, że zdradzam M. :P No to M. ją wyzwał;p a ona niego, że RZUCA NA NIEGO KLĄTWĘ!

Moja mama czeka na wyniki biopsji z płuca, zaś jest w szpitalu na wynikach..po niedzieli raczej będzie wynik, ale ona kiedyś powiedziała, że jak coś to nic nie powie..
Strasznie się boję... Gdyby jej się coś stało to ja nie wiem..

reklama
Witajcie dziewczyny.
Mam pytanko odnośnie wzrostu bety bo nie wiem czy wszystko ok... Jestem po 3 transferze, 2 poprzednie to ciąża biochemiczna
Moja beta
10 dpt - 210,6
12 dpt - 539,9
14 dpt - 1413
Powiedzcie mi czy to wzrasta dobrze i czy dobrze to rokuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry