reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie był transferowany jeden zarodek, ale po in vitro zawsze jest opcja bliźniaków:) Ja bym wcale nie pogardziła, wręcz skakałabym ze szczęścia!:) W środę mam wizytę, to będzie 19 dpt na serduszko jeszcze nie liczę ale pęcherzyk już powinien chyba być :) Mam nadzieję że z wami zostanę

Zostan koniecznie,masz Bete marzenie!!!!zycze ci tego pęcherzyka z calego serca,opowiedz troche i swoich przebojach,gdzie podchodzilas ,co stoi na przeszkodzie?

Annemarie podchodziłam w Gyncentrum w Katowicach, problem u nas leży po obydwu strochach, ja mam pcos a mąż słabe parametry nasienia, więc w czerwcu uslyszelismy " in vitro" Na szczęscie trafilismy na dobry zespół lekarzy i zakwalifikowali nas do rządowego programu.
Pierwszy transfer - ciąża biochemiczna, drugi transfer - urosło do bety 153 a potem spadło- ciąża biochemiczna, no i teraz najwyższa beta w moim życiu i mam nadzieję że maleństwo z nami zostanie. Już nie mamy żadnych zarodków. Ten był ostatni i jakościowo najsłabszy, ale jak widać chyba daję radę:)

Annemarie podchodziłam w Gyncentrum w Katowicach, problem u nas leży po obydwu strochach, ja mam pcos a mąż słabe parametry nasienia, więc w czerwcu uslyszelismy " in vitro" Na szczęscie trafilismy na dobry zespół lekarzy i zakwalifikowali nas do rządowego programu.
Pierwszy transfer - ciąża biochemiczna, drugi transfer - urosło do bety 153 a potem spadło- ciąża biochemiczna, no i teraz najwyższa beta w moim życiu i mam nadzieję że maleństwo z nami zostanie. Już nie mamy żadnych zarodków. Ten był ostatni i jakościowo najsłabszy, ale jak widać chyba daję radę:)

ja też w Gyncentrum:-) piękna beta, póki co dla mnie marzenie. Liczę na to, że dla mnie klinika też okaże się szczęśliwa :tak:

reklama
martka83 a kiedy masz jakiś transfer ? ewewntualnie punkcję? Na jakim etapie kochana jesteś:) Muszę wiedzieć żeby trzymać kciuki.
Ps. Do jakiego lekarza chodzisz?
Ja do doktora Mercika i jestem mega zadowolona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry