Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takze jestem z Wami i trzymam za Was wszystkie kciuki, bo wierze ze kazda z Was zostanie jeszcze mama , tylko potrzeba czasu..
)cudownieeeeeeeeeeeeee!!!!:-):-)102,4 podwoiło sie od wczoraj [emoji173]️

ale super Fajowo! odpoczywajWitam Was dziewczyny!!!
Ja po transferze leżę sobie na sali i odpoczywam, czekam na lekarkę ma przyjść pogadać. No niestety został mi jeden zarodek podobno dobry tak mi mówił embriolog i nie mam żadnych mrozaków a kolejna próba dopiero za 6 miesięcy (odpukać) jakby się nie udało. No i do pracy nie mam chodzić M ma mnie traktować jak królową hehe...... no i to chyba tyle aaaa transfer był bolesny
Wypoczywaj Edenlyne,
pamietam ten szal przy Twojej Becie.Odzywaj sie czesciej,Sykatynki tez ostatnio szukalam...:-(Emi pamieta jak obstawialysmy co ma na pizamie,bylas juz wtedy???
Takie malo znaczace rzeczy,a smialysmy sie 3 dni.:-)
. Chyba grzybki to byly 

Sykatynka .... Mus czekoladowy przepyszny !! Oczywiscie nie byłabym soba gdybym nie dorzuciła odzywki białkowej dla balansu zeby samych wegli nie przyjmować![]()
Ale wiesz co... Do mnie jak do debila trzeba.... Ja zamrozilam banana ze skorka ... Boszzzzz ale sie nameczylam![]()