reklama

Kto po in vitro?

reklama
Do dupy z tym wszystkim...jestem na skraju normalności przez to wszystko...jeszcze myślała o zmianie kliniki na ostatnia próbę i co...też dupa bo za późno i tam gdzie bym chciała nie przyjmą mnie!!!

miss, :(( widzę, że reagujesz na to wszystko podobnie jak ja.. ja też już zastanawiam się czy zaraz nie zwariuję.. strasznie mi ciężko trzymać się normalnego życia.. ale musimy chyba..jakoś..
Ty rządowym programem idziesz? I przypomnij jaki problem u Was?

Wczoraj też miałam gorszy dzień, niby fajnie wszystko w dzień, a w nocy masakra, ryk, krzyk do M. bez powodu.. cały czas ogarniałam, że stało się tego czego tak bardzo bałam się w życiu - brak dziecka..

MONIUSIA a ty na jakim etapie jesteś nie widzę cie w kalendarzu? Wiem kochane że takie girsze dni każdej z nas przychodzą a zwłaszcza jak beta poniżej 0. Dziewczyny ale na pewno każda z was wkoncu zaciazy i będzie pod serduszkiem nosić swoje maleństwo uwierzcie w to!!! Tule mocno.

miss, :(( widzę, że reagujesz na to wszystko podobnie jak ja.. ja też już zastanawiam się czy zaraz nie zwariuję.. strasznie mi ciężko trzymać się normalnego życia.. ale musimy chyba..jakoś..
Ty rządowym programem idziesz? I przypomnij jaki problem u Was?

Wczoraj też miałam gorszy dzień, niby fajnie wszystko w dzień, a w nocy masakra, ryk, krzyk do M. bez powodu.. cały czas ogarniałam, że stało się tego czego tak bardzo bałam się w życiu - brak dziecka..

Tak teraz IDE MZ ale wcześniej prywatnie też już robilam. Ja mam sztuczne jajowody miałam też cysty na jajnikach i. Jestem po uwaga...10 laparoskopiach,1 laparotomii i 1 relaparotomii. M wyniki rewelacja zawsze lekarze pobierają od niego krew dodatkowo do badań skad ma tak super wyniki.
Właśnie rozmawiałam z lek. Opierdzielil mnie że tak szybko bete zrobiłam....nie wiem na co mam czekać!!! I w tym cyklu swojego balwanka zabraćnie bbędę mogła...

reklama
Tak ale chyba wcześniej umowie ssiędo psychologa bo niby taka twardą jestem a jak zostaje sama w domu to jest dramat ze mna... Wiem że takie konsultacje pomagają ...jąpsychicznie jjestem wykończona...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry