MagdaM33
Fanka BB :)
Jeraa86 bardzo mi przykro że musisz czekać do kwietnianajgorsze jest to że tu się człowiek nastawia a tu musisz nadal czekać ale bądź cierpliwa kochana. MagdaM33 a ty juz po 3 dpt robiłaś wyniki? mi nic nie kazali robić no ale jak beta 2 tzn.chyba że udało sie
![]()
ja mam w klinice wykupioną opcję nadzór nad implantacją i mam konsultację telefoniczną i właśnie lekarz dzwonił i powiedział że hcg nic nie przesądza, ale najbardziej interesują nas prg i estradiol i zwiększył mi dawkę luteiny. kolejna weryfikacja w sobotę czyli 5dpt
najgorsze jest to że tu się człowiek nastawia a tu musisz nadal czekać ale bądź cierpliwa kochana. MagdaM33 a ty juz po 3 dpt robiłaś wyniki? mi nic nie kazali robić no ale jak beta 2 tzn.chyba że udało sie
to w takim razie idę też zrobić sobie kawkę ☺ za pierwszym razem nic nie piłam dopiero w którymś tam miesiącu ciąży zaczęłam a syn zdrowy jak ta lala się urodził ☺ ja też tam takie "coś" odczuwam bardziej takie ciągnięcia,piersi też mnie pobolewaja tak jak na @ ale za 1 razem też mnie wszystko pobolewalo także na razie nie panikuje i troszkę "na luzie" podchodzę choć przez tego "kropka" na niczym nie mogę się skupić bo ciągle o nim myślę
tak myślę że przy 3 dniowym zarodeczku zrobiłam w 9dpt sikańca to może teraz spróbuję 7dpt wkoncu starszy jest o 2 dni