Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie też ciągle zadaję sobie to pytanie i niestety nie znam odpowiedzianiołkowa mama Tobie gratuluję z całego serca.
Dziewczyny dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy? Nie rozumiem tego, czasami zadaję sobie pytanie czy naprawdę Bóg uważa, że byłabym aż tak złą matką, że nie da mi dziecka, a alkoholiczka, która rzuca dzieckiem o ścianę, na nie zasługuje?????
Yplocka1 Boże jakie to straszne tak mi przykro kochana wszystko jest do doooopy....
Jak masz jeszcze siły to napisz co dalej? Masz jakieś plany? Czy chcesz chwilkę odpocząć od tego wszystkiego?łączę się z Tobą w bólu
I bardzo dobrze kochana idź do przodu nie rób przerwy ja zrobię wszystko żeby jak najprędzej podejść. I główka do góry zawsze jest sens musisz walczyćSilvia84, nie mam czasu na odpoczynek. Jestem już wiekowa i to raczej mój ostatni dzwonek. Pytanie tylko czy to ma sens...I jeszcze ta kasa. Ja za wszystko płacę sama. Ale dam radę.....