reklama

Kto po in vitro?

Annę, nie mogę wyłapać Twojego wpisu o dzisiejszej punkcji... jaki wynik?

Tak się zgadzam z Twoim wpisem o tym, że nie umiesz się cieszyć, a bardzo się boisz. Ja do wszystkiego teraz.podchodzę z rezerwą, entuzjazmu we mnie nie ma. I obawiam się, że nawet jak się uda, to to się nie zmieni :( tego.mi zal:(

Yplock, kurczę... cholernie mi przykro. Życzę Ci jakiegoś innego promyczka w tej beznadZiei dZisiejszych wieści :*

reklama
Annę, nie mogę wyłapać Twojego wpisu o dzisiejszej punkcji... jaki wynik?

Tak się zgadzam z Twoim wpisem o tym, że nie umiesz się cieszyć, a bardzo się boisz. Ja do wszystkiego teraz.podchodzę z rezerwą, entuzjazmu we mnie nie ma. I obawiam się, że nawet jak się uda, to to się nie zmieni :( tego.mi zal:(

Yplock, kurczę... cholernie mi przykro. Życzę Ci jakiegoś innego promyczka w tej beznadZiei dZisiejszych wieści :*
Czesc kochane,zaje...ie pisze sie z auta,nie ma wiecznie zasiegu(wciskam guzik ja pier...le)ogolnie bylo 14 jajec z czego 8 dojrzalych reszta zbyt mala.do jutra musimy zaczekac co sie z tego wykluje.Ja prosze o jeden,zdrowy jajor.Boziu kochana,pokapuj wreszcie.!!!trzymam za reszte kciuki,reszte tematu ogarne w domu.Buziaki:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry