reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny w ten szczególny czas, kiedy w cuda należy wierzyć, życzę Wam wszystkim, żeby takie właśnie cuda się wydarzyły. Przede wszystkim siły i wiary w to, że nam się uda. Wsparcia w rodzinach, zrozumienia i samych 'ludzkich" lekarzy :) Upragnionych dwóch kresek, a później zdrowej, bezproblemowej ciąży no i szczęśliwych rozwiązań :) Z całego serca wszystkiego dobrego

Kochane moje.
Życzę Wam wytrwałości w leczeniu oby było dla Was/Nas skuteczne.
Obyśmy się doczekały wymarzonych i wyczekanych dwóch kresek. Oby nasze bety rosły i obysmy mogły wkrótce utulić nasze dzieciątka w ramionach.
Dla dziecinek naszych w Niebie- Pamiętamy o Was.
Nie poddawajcie się walczcie!!! Olejcie życzenia i "życzliwe rodziny i znajomych". Nikt tego nie rozumie, tego co przezywamy miesiąc w miesiąc. Tego co przezywamy po nieudanym transferze, nieudanej stymulacji.
Nikt inny niedocenia tych magicznych dwóch kresek na teście- niedocenia tak jak my po miesiącach i latach niewyrównanej walki z naszą niepłodnością. Owocnych transferów kochane a może naturalsów nawet!!!
Wesołych Świąt Kochane!!!

Tola tak pieknie napisalas te zyczenia ze jesli mozna to podłączam sie do nich wszystko ujęłaś co najwazniejsze zycze wam kochane spełnienia marzeń i wesołych swiat !!

Kochane! Spokoju w te święta! Wiele radości. Ja dzis mam gorzej niż wczoraj... :(( chyba nie było 10 minut oprócz wizyty córeczki mojego kuzyna która przyjechała z prezentem... Kocham te mała jak swoją, a ona chyba czuła ze cos jest nie tak. Przyszła ukochał i mówi, ciociu! Będzie wszystko kororowe. Wesołych siont ;)... Trzymałam się, tylko 2 łezki sie pokulały... Ale od kiedy wyszli. Wyje!! Wyje jak bóbr! Nawet nie mam prezentów kupionych :((( bo miałam to zrobić w pn ale zapomniałam z tego wszystkiego zapomniałam :(((

Annemarie, niech końcówka roku będzie dla Ciebie łaskawa :* niech się zadomowią Kropki pod Twoim serduchem!

ja życzenia złożę jutro ;) ale za wszytskie pięknie dziekuję. mam nadzieję, że się spełni to jedno, najważniejsze.

reklama
Kochane! Spokoju w te święta! Wiele radości. Ja dzis mam gorzej niż wczoraj... :(( chyba nie było 10 minut oprócz wizyty córeczki mojego kuzyna która przyjechała z prezentem... Kocham te mała jak swoją, a ona chyba czuła ze cos jest nie tak. Przyszła ukochał i mówi, ciociu! Będzie wszystko kororowe. Wesołych siont ;)... Trzymałam się, tylko 2 łezki sie pokulały... Ale od kiedy wyszli. Wyje!! Wyje jak bóbr! Nawet nie mam prezentów kupionych :((( bo miałam to zrobić w pn ale zapomniałam z tego wszystkiego zapomniałam :(((
Kochana doskonale cie rozumiem ale zobaczysz że i na Ciebie przyjdzie czas i twoje marzenia się spełnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry