Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

napisała że we wtorek będzie od 11 ale jeśli nic się nie zmieni po lekach to okres powinnam dostać 26-27.Kochane moje bo wy będziecie wiedzieć lepiej,napisałam do swojej gin. o niepowodzeniu i zapytałam czy teraz po @ mam przyjechać na wizytę czy odczekać jakiś dłuższy czas aby zacząć znów stymulacje,teraz mi odp.ale nie chce jej też zawracać głowy w święta bo napisała że mogę zacząć brać leki od początku @ ale tej co teraz dostanę czy dopiero od nastepnejnapisała że we wtorek będzie od 11 ale jeśli nic się nie zmieni po lekach to okres powinnam dostać 26-27.[/QUOTE
Madzia napisz prosze czy bedzie crio ?
Dziewczyny czy któraś ciężarna bierze magnez i w jakiej dawce? Coś mnie pobolewa brzuch i musze chyba nospe i magnez zacząć brać
DorotaMie dziękujemy bardzo, czyli znasz już płeć swoich maluszków, szczęściara z Ciebie od razu parka, suuuuuperrzadko bywasz na forum, ale muszę Ci się pochwalić ( bo nie wiem czy doczytałaś) że ja też doczekałam się swoich 2 kresek i wysokiej bety, do trzech razy sztuka
![]()
Kochana mam mrozaczki i to 2 razem zamrożone więc do crio?Dorotka ❤
magda chodzi o całą nową stymulację, czy kolejne podejście do crio? Nie masz mrozaczków?