reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Nio i mój mrozaczek juz ze mna 100% komórek ruszyło i embriolog mi powiedziała ze mrozaczek wygląda tak jakby wcale nie był zamrażany...klasa 1AB.
No to teraz czekamy....:-)

reklama
Lilka gratuluję ślicznej betki :-)

Lindii i Minni supe, że macie dzieciaczki już pod serduchem :-)

Fusun nie ma się co niecierpliwić, to tylko formalność :tak:

Dzwonili do mnie z labo i z komóreczkami nic się nie zmieniło, nie zapłdoniły się :-(No ale nie miałam złudzeń więc aż tak nie zabolało jak wczoraj. Dowiedziałam się tylko, że było to icsi. Ma dzwonić dzisiaj do mnie doktorek z info o lekach i dalszym postępowaniu.

Minni , Lindi - trzymam kciuki za Wasze gwiazdeczki. /////// Lilia - Kurcze no to Ci pech , chociaż przynajmniej wiesz , że nie ma żadnych torbieli tylko szkoda , że tak to się okazało. Cykl naturalny czy stymulowany , bez różnicy chociaż może i naturalny jest lepszy ze względu , że się nie trzeba organizmu sztucznie napędzać. No to co w kolejnym cyklu do roboty !!! //////////////////lilka1986 - Bardzo Ci gratuluję , super wiadomości. Pozdrawiam

reklama
Do góry