reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

martaczi - no chyba będę musiała sobie znaleźć jakieś zajęcie, bo to leżenie do niczego nie prowadzi :baffled: Porządki porobiłam, ale dziś mam zamiar ubrać choinkę, a w moim przypadku to nie będzie tak szybko :-D

A jeżeli chodzi o suwaczek to zrób go jak będziesz gotowa, a ja będę na niego czekała :tak: Uwielbiam suwaczki ciążowe :-D

A i muszę się pochwalić, wczoraj byłam jak nieprzytomna i w związku z tym nie miałam siły zrobić obiadu. Mój M przyszedł z pracy zakasał rękawy i bez gadania zrobił obiad :-) A dzisiaj mam zamiar mu się odwdzięczyć i zrobię obiadek na który będzie oczywiście mięcho :-D

Zuzia2011 - historię mamy taką samą za wyjątkiem cyklu. Ty naturalny, a ja sztuczny :-) Zaraz idę sobie zapodać meliskę, może będzie lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzia - Może i my w końcu się doczekamy. Mam przynajmniej taką nadzieję :-)

yplocka - Bardzo mi przykro. Ach niesprawiedliwy ten los :baffled:.
Powiedz mi jakie Ty miałaś głównie badania robione u immunologa.

Lilia - choinka to dobry pomysł.

Lilia ja juz choineczke mam ustrojana i wogole cale mieszkanie udekorowane - nie moglam sie juz doczekac:-D Wczoraj jeszcze przed transferkiem posprzatalam i zmylam podlogi tak zeby przez pierwsze dwa- trzy dni sie nie przemeczac. Oczywiscie ze mezus musi gotowac przez te dwa dni ale wymyslam mu proste obiadki zeby sie nie meczyl... co do lezakowania ja niestety uwielbiam to robic i moge lezec w lozku do bolu o ile mi jedzenie donosza:-D:-D

Yplocka - no kurcze musisz zrobic w takim razie jeszcze jakies badania bo szkoda marnowac kolejnych zarodeczkow :( I tak w Polsce jest z tym o wiele lepiej tutaj w UK mam wszystko za darmo ale badan zadnych nie robia tylko podstawowe... widzisz nawet jak moj transfer wyglada - cykl naturalny bez tabletek owulacja stwierdzona na podstawie badania krwi - zadnego usg przez ten czas nawet nie wiem czy tam wszystko w porzadku i jak moje endo... teraz tez zadnych lekow po poprostu albo pojawi sie okres albo mam przyjechac na bete za dwa tygodnie...

Zuzia - ja też wszystko przed transferem posprzątałam. Został mi tylko piekarnik, ale muszę go wyczyścić w sensie: "włączyć opcje samooczyszczanie" :-D Uwielbiam tą opcje, ponieważ nie znoszę czyścić piekarnika :no:

Dobra ja uciekam, idę w końcu coś zrobić, odezwę się później, narazie.

Esiek gratuluję widoku bijącego serduszka :-)

Widzę, że 27 grudzień będzie gorącym dniem, kciuków nam nie starczy na trzymanie za wszystkie testujące ;-):-) Rok zakończy się dużą ilością ciąż, w koncu to rok płodności :tak::tak::tak:

dziewczyny rano miałam odrobinę krwawienia, od tekj pory cisza, wiem, że po luteinie @ może być mniej intensywna ale chyba nie aż tak. nie wiem czy liczyć to za 1 dc czy jeszcze nie?

i jeszcze ja jutro do was dołączę :tak:te 2 tygodnie po transferze są chyba najdłuższymi tygodniami w życiu :szok:

No to bedzie nas szostka:szok: - Keki, Jogo, Lilia, Niepokorna, Zuzia i Elleni - czy jeszcze ktos testuje przed koncem roku??

Elleni - tylko ja musze tak dlugo czelac na betke (14 dni) bo nie mam wyboru u mnie klinika ustala kiedy mam przyjechac a do tego mialam podane trzydniowe zarodnki. U ciebie przy 5cio dniowych to 9-10 dc betka powinna wyjsc

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny to trzymam za was wszystkie mocno kciuki

lilia-jednak ci sie udalo:-D,czyli zostalam sama do lutego
nie odzywam sie zbyt czesto bo nic sie u mnie nie dzieje.
choc martwia mnie moje plamienia juz 14 dc a dalej plamie ale to pewnie przez miesniaka,ale do kliniki chce jechac po nowym roku

trzymajcie sie dziewczyny

Do góry