Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
mój mąż brał undestor, ale nie przyniosło to efektów....Z góry sorki, że znowu zanudzam...mam kołowrotek sprzecznych myśli od dnia diagnozy...powiedzcie mi czy mąż której z was był leczony takimi lekami jak undestror i tamoxifen do tego pro fertil? i czy dało to jakiś rezultat...i czy jesli bedzie trzeba wykonać to in vitro to od momentu zgłoszenia się do kliniki ile trwa przygotowanie się do całej procedury?u nas narazie leki...tak zalecił ale jesli po 3 miesiącach nie będzie efektu zeby wogóle robić inseminacje to odrazu i tylko inf