reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Lilia♥ wiesz co ja wlasnie wstalam i jem sniadanie... dalej mnie boli jak kaszle, mam chrype, odrywa mi sie kaszel, mam zmieniony glos..ale chyba dla swietego spokoju podjade do lekarza by mnie osluchal... :tak:

Bzibiozk na pewno wszystko jest dobrze... :tak:

reklama
Za mnie kciuków trzymać nie musicie dziewczynki, same doskonale wiecie, że to tylko formalność, po co mydlić sobie niepotrzebnie oczy. 2 wina na wieczór już się chłodzą ;-) Powiedziałam M, że dzisiaj piję do upadłego :-D Po pobraniu krwi wzięłam jeszcze lutkę i estrofem dla zabicia wyrzutów sumienia ale popołudniowej dawki już nie będzie. Wyniki około 14-tej. Mam nadzieję, że będą na czas bo do 14-tej muszę wysłać sms'em do Invicty a wyniki robiłam tym razem w szpitalu i Pani powiedziała, że nie może mi obiecać konkretnej godziny bo nie wie co się będzie działo, ile będzie ludzi itp.

Bzibziok skoro są 2 tłuściutkie krechy tzn, że wszystko jest ok, spokój, spokój i jeszcze raz spokój jest teraz potrzebny maluszkowi :tak::-):tak:

BZIBZIOK ja do tej pory biore fragmin,i mam brac az do porodu,to lek przeciwzakrzepowy by lepszy przeplyw krwi byl miedzy matka a plodem

Olusia - chyba?? Ja Ci dam chyba :no: Marsz do lekarza, Tobie chyba tego tłumaczyć nie muszę :-)

Bzibziok - będzie dobrze, trochę wiary w kropka :-)

Dzięki Molla za odpowiedź, bo z tego co widzę to mało dziewczyn ma Fragmin przepisany.

Lilia uwierz mi, że staram się...

Dziewczyny prosze was o porade czy to normalne że po transferze brzuch mi strasznie spuchł i jest strasznie twardy jak bym była w 5 miesiącu czy to normalne? Miałam transfer w czwartek i od tego czasu mam brać clexone chodz cieszko mi te zastrzyki robic przy tym twardym brzuchu biore też dostinex acard luteine i duphasten. Dodam ze mam problem z wypróżnianiem. Dziewczyny czy mam się czegoś obawiac czy to normalne? Prosze pomóżcie :)

reklama
Wiele z nas mialo takie odczucia po transferze ale w granicach normy. Jezeli faktycznie jest tak zle jak piszesz a nie poteguje tego twoja psychika to jedz do lekarza. Tylko ty mozesz to wiedziec ;)

Do góry