Kasik, trzymam kciuki za Wasze dwa maluchy, niech pięknie rosną, jeden niech zostanie z mamusią, a drugi czeka na lodowisku. Plan B nie będzie potrzebny.
Atena, kolejne podejście nie będzie potrzebne bo to będzie szczęśliwe, za jakiś czas wrócisz po rodzeństwo
Ann, leż, odpoczywaj i wierz, ja wierzę w Waszego maluszka, jest silny i da radę. Trzymam kciukiole bardzo mocno zaciśnięte. Na forum były takie przypadki jak Twoje, poza tym po ivf dużo jest krwiaczków które się oczyszczają, że już nie wspomnę że są przypadki gdy w czasie ciąży może występować miesiączka, mam koleżankę w pracy która @ miała do 4 miesiąca.
alternatywa, jak ma się udać to się uda a jak nie to choćbyśmy stanęły na rzęsach, chuchały, dmuchały na siebie to i tak nie zatrzymamy tego co ma się stać. Wiem że nie masz ochoty na żadne imprezki, ale musisz znaleźć w sobie i na zewnątrz wśród ludzi siły do dalszej walki.
gos, trzymam kciuki już mocno zaciśnięte. Po punkcji brałam: duphaston 3x1, antybiotyk przez 2 dni 2x1, magnez 3x1, kwas foliowy 1xz, femibion 1xz, aspifox 1x1 (acard) po transferze doszła luteina 3x100mg.
agulla, super, pęchole nie rosną w jakość i w siłę
Juhasek, kiedy testujesz o nie mam Ciebie w kalendarzu
Asitka, a co u Ciebie ? jak się czujecie ?
LIPIEC
21: Ann84 - wysoka beta !!
21: gos1512 - punkcja
21: Jazzabell - punkcja
22: Agulla84 - punkcja
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
23: kasik36 - udany transfer + jeden mrozaczek na lodowisku
29: alternatywa - wizyta u immunologa