reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Migotka, sykatynka ja tez bez znieczulenia nie dalbym rady zęba sobie zrobić:-)

W ogóle to chyba już koniec bo plamki krwi widziałam:-( tyle z cudu...

reklama
Sykatynka tak mam 35 l. Ile ty musisz się nacierpieć, jezu aż mnie trzęsie jak czytam o tym luxmedzie i szpitalach. Masakra. Niedość, że kobietaj jest po tak traumatycznych przejściach, to jeszcze trafia na takich debilnych lekarzy.

Hess trzymam kciuki za twoje bąbelki
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

sykatynka
to jakas masakra ! jak lekarze mowia, zachowuja sie i robia!! mysle ze powinnas wierzyc swojemu lekarzowi... 4 dni po zabiegu to jeszcze tam wszystko swieze jest... pojdz na kontrole za ok 2 tyg i wtedy lekarz oceni co i jak...a nie od razu szpital i skrobanka! a plamisz dalej?:angry:

Kiki
a co u ciebie?;-)

Jo.M mam nadzieje ze bedziesz teraz czesciej na forum jak juz nie masz stazystki obok siebie... !!:tak:

A ja sie kimnelam i wlasnie sie przebudzilam, os razu czlowiek lepiej sie czuje i moze cos zjesc sobie... :tak:Lilia a moze masz ochote na pierogii? podziele sie z checia... :tak:dzis fajnie na dworze bylo, o wiele cieplej niz ostatnio... na targu widzialam fajne ubranko dla chlopczyka i kto wie.. chyba bedzie moje... :-)

Sykatynka co do luxmedu ja mam z nimi tez nie zle przejścia:-( i to co napisałaś potwierdziło mi się tylko żeby nie przedłużać pakietu w luxmedzie na przyszły rok...dobrze ze dr P zadzwonił, a z drugiej strony człowiek już sam nie wie komu ufać:-( lekarzy jestmnóstwo ale dobrych lekarzy nie wielu...przykro mi ze tak masz pod górkę...

sykatynka- przykro jest czytac o takim zachowaniu. tym bardziej ze sa lekarzami powinni wzbudzac zaufanie a nie jeszcze mowić takie głupoty . szczerze to moje poronienie trwało 4 tyg, w tym czasie mialo mi sie oczyscic. Wkoncu wylądowałam w szpitalu i byłam czyszczona. Dobrze ze u ciebie zastosowali chociaz leki . Bedzie dobrze bo macica sie teraz sama oczysci. Zycze ci abys mogła juz spokojnie dojśc do siebie bez ekscesów dodatkowych

lilia-rozumie twoje zdenerwowanie. to juz przechodzi samo siebie. tym bardziej ze to nie pierwszy raz z tego co pisały dziewczyny. ja powiedziałabym co o tym mysle.

olusia co u mnie? w czwartek podpisałam umowe na czas określony do 11.2015
W piątek wizyta. Zobaczymy do co dr powie.teraz biore antyki ale zle sie na nich czuje. nie wiem jaki bede miec protokół .wszystkiego sie dowiem w piatek.

kate prosze wierz nadal w swojego kropka . to ze zobaczyłas plamke to albo masz za niski prg albo kropek dalej sie wgryza. jak ja plamilam to tak mi powtarzała położna.

jo.m co u was słychac??

reklama
Tola jak wizyta u genetyka?
Wizyta u genetyka ok. Ze względu na mutacje zaleciłą zwiekszenie kw foliowego. O mutacjach M określiła że troszke mało są precyzyjne. Tzn że jakby parametry nasienia nadal skakały to mamy je rozszerzyć. Kariotypy oki. W przyszłosci moge mieć tedencje do trombofili, bo jest u nas w rodzinie zakrzepica. Najlepiej żebym była pod opieką hematologa, ew. immunologa? Nie jakoś na już, ale można by się zgłosić. Raport nam wyśle do 2 tyg.

Do góry