reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

OlaSzy a w ktorym jestes dniu cyklu:)? ja mam wizyte 26.03 i naniej sie dowiem kiedy transfer prawopodobnie okolo 1-2.04 ale wlasnie niewiem jak moje endo....? jakiej masz grubości teraz?

dziewczyny a teraz pytanie z innej beczki , niedlugo swieta i zapisalam sie zeby zrobic sobie paznokcie hybrydowe i tak sie zastanawiam czy je wogole robic...przed criotransferem czy zrezygnowaac/????

reklama
dariaa16 lutinus estrofem + hybryda:-Djezeli nie pracujesz w cyrku albo nie masz ukrytych talentów do robótek precyzyjnych to sobie odpuść :-p

Daria - moja wizyta jest dzień wcześniej :) 25.03 . W sobotę miałam 6,5 mm (13dc), podobno mając już 7 można myśleć o transferze;-)Trzymam za Ciebie kciuki!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja juz mam wybrane imiona.. chlopczyk mi sie tylko zmienil z imieniem
1zIggET8dLQXapoHBAA7
jestem po KTG.. skurcze sie pojawiaja ale nie sa jakies wielkie, maksymalnie do 70, i to nie regularne sa, kolejne mam ktg w srode...i czekamy! jeszcze pare dni i malenstwa beda zemna...

Kate gratuluje pieknej bety !:tak:teraz sie uspokoilas troszke?

Madziulek super beta!;-)

Giza na pewno wszystko bedzie dobrze...musi byc, trzymam kciuki !!;-)

Andromeda dopiero teraz przeczytałam Twoj post dotyczący embriotransferu i clexane , powiem ci ze ja miałam akurat białko C i S w nadmiarze i clexane 0,4 dostałam juz przed criotransferem kilka dni by mogło "zacząć działać" wiec spokojnie :)

Hej dziewczyny i chłopaku
ja dziś musiałam na szybko wrócić do domu z pracy. Zrobiło mi się strasznie słabo, kręciło mi się w głowie już wcześniej, zaczęło się podczas stymulacji, ale nie było jeszcze tak źle jak dziś... Ledwo przyczłapałam do łóżka i padłam na 2h.
Zadzwoniłam do kliniki spytać czy mam się martwić... lekarz mi powiedział, że to skutek uboczny przyjmowania progesteronu. Najlepiej jakbym zrobiła morfologię, dodała magnez do diety i wypiła kawę bądź mocną herbatę i powinno przejść... miałyście tak? Nie powiem, że trochę się zmartwiłam, szczególnie, że muszę pracować a w tym stanie to nawet nie mogłam się porządnie skoncentrować...

kate_p7 super wieści! Pewnie Ci w końcu trochę ulżyło, wnioskuję po uśmiechniętej buźce w poście, której już dawno u Ciebie nie widziałam! ;-)

dariaa16 lutinus estrofem + hybryda:-Djezeli nie pracujesz w cyrku albo nie masz ukrytych talentów do robótek precyzyjnych to sobie odpuść :-p

nie no pracuje w biurze ;) ale strasznie mi sie rozdwajaja a jak zrobi sie hybrydowe to chociaz spokoj ;) ale jak mowicie ze odpuscic to odpuszczam ;)

OlaSzy ja równiez trzymam kciuki ;) ! umnie tez w sumie byl zawsze problem z endo ...mam dawke estrofemu 2x1 od 4dnia cyklu...wizyte mam w 13dc wiec zobaczymy moze niebedzie zle

Kate: ja ci mowilam ze wierze w twe dziecie wiec dla mnie twa beta to tylko formalnosc. Kazalam nie robic fsh... Zrob ft4 tylko i wylacznie.
Spokojnej ciazy zycze :p

reklama
Do góry