reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
moniusia. troche mi cisnienie spadlo,teraz pod znakiem zapytania stoja nasze wakacje,uzaleznione od srody i tego co wyjdzie.Ale ,co tam w najgorszym wypadku zostaniemy w domu i tutaj zrobimy wakacje:-):-):-):-) Nie ma innego priorytetu niz KROPEK:happy:

annemarie, no pewnie, zrezygnuj jak coś :)) każda z nas by tak zrobiła :))) i tak to będą Twoje najlepsze wakacje, bo z kropkiem :)))

śliczna, jak tam punkcja? :)

Ja zaczynam mieć malutkiego stresa przed jutrem. W sensie, aby się udało wyciągnąć chociaż te 3 komóreczki.

Dziewczyny,
jestem po wizycie. Estriadol 2991, prg 2,92. Pukcję mam w piątek, bo lekarz chce ze mnie jeszcze trochę jajek wycisnąć. Jeszcze dziś i juro Mam brać Menopur, w środę Ovitrelle. Generalnie pęcherzyków mam już ze 20. Największy miał 15,7 mm.
Transfer w kolejnym cyklu, no bo progesteron za duży. Dlatego też lekarz zadecydował, by troszkę stymulację pociągnąć.
W środę jeszcze badanie estradiolu i progesteronu.

anika11 - wyprzedzisz mnie jak nic, bo będziesz miała transfer świeżaczka i pierwsza będziesz mamą :)

Annemarie - z plamieniem nie ma żartów, dobrze że poszłaś. Pewnie spokojniejsza jesteś? :-)

OlaSzy - śliczny wózek :-)

Hess - miesiąc szybko zleci, ważne by się ładnie zapłodniły.

Ja czuje się fatalnie dzisiaj, cały dzień id rana boli mnie głowa, poszło mi tak jakby na oczy :-( źle spałam tej nocy, budzilam się co chwilę.

reklama
Do góry