reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dorota nie obserwowałam siebie, aż tak wnikliwie.. żeby wiedzieć czy coś opada czy nie:-p Jedno jest pewne, wielu lasek miało mnóstwo objawów i nic z tego poza objawami. Może tak ma być.. u mnie w ciąży przez pierwsze tygodnie balony nad balonami :eek:A potem spokój i wielkie balony stały się balonikami:-p

reklama
Dziewczyny, już o tym pisałam ale się powtórzę. To forum jest specyficzne. Tutaj kobiety cieszą się z sukcesów innych bo każda pozytywna wiadomość daje wiedzę, pozwala zebrać siły i daje nadzieję. Co ja bym bez Was zrobiła? Zero wiedzy, szukanie po omacku info w necie, strach... Razem jest łatwiej, co by się nie wydarzyło... Dzięki.

Dorota nie obserwowałam siebie, aż tak wnikliwie.. żeby wiedzieć czy coś opada czy nie:-p Jedno jest pewne, wielu lasek miało mnóstwo objawów i nic z tego poza objawami. Może tak ma być.. u mnie w ciąży przez pierwsze tygodnie balony nad balonami :eek:A potem spokój i wielkie balony stały się balonikami:-p

Jeśli stwierdzenie u siebie bolesnych jak cholera balonów wymagało u ciebie obserwacji, w dodatku wnikliwej (lupa? ;-) ) to zapewniam cię. Nie były to wielkie bolesne balony, przez które trudno zasnąć albo choćby nachylić się.
I uwierz, jeśli w ciągu 2 dni w ich miejsce mam nagle parę skórek afrykanskich to ciąża jest ostatnią rzeczą na jaką liczę. I to jest zrozumiałe. Bez urazy :*

Jeśli chodzi o moją osóbke to "skórki afrykańskie" zwiastują porażkę.;-)
Gdy były ciąze biochemiczne- oklaptusy skutkowały spadek bety.
A z córą- cyc prężny- typowa pierś na ordery ;-)
Wiem, że u każdego inaczej tj... ale piszę jak to u mnie sie wydziewało
Naszczęście cyc prężny czy nie to nie jedyny wyznacznik ciąży...
Tylko beta prawde Ci powie :))))))))

Kurde - ja mam cycki A wiec ciezko zeby cokolwiek zwisało hahahah nigdy nie bolało nigdy nie zwisało - poki co wyhodowałam zdrowe B ale stanica C nadal za duzy sporo :p

Wiec u mnie cyce to słaby wyznacznik zawsze był

Emi u mnie bylo zdechle B, czasami 65D zalezy od firmy (raczej malutki cyc) a teraz mam po prostu prezne,pelne B, nie mieszczace sie w dloni, a polowa 5 miesiaca...
U mnie ani w cyklach naturaknych, ani przy negatywnej ani pozytywnej becie nie działo sie nic...
U mnie tylko beta, tylko:/

Po pozytywnej becie tez dlugo byla cisza. Az w koncu mdłości mnie dopadly.... i puscic nie chcialy na tyle, ze bolacy cyc nie byl juz problemem:p

Dziewczyny kciuki przeogromne za Was. Czekamy na same dobre wiesci!

No ja wiesz jeszcze zależało od cyklu treningowego to wtedy cycki reagowały ale przy miesiaczkach ciążach itp to jak mowisz - wszystko mogło zwiastować ciąże i jej brak

reklama
Do góry