reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziekuje. Ja wiem ze sikaniec to skianiec, ale u mnie zawsze jedna krecha byla potwierdzona pozniej zerowym lub zbyt niskim bhcg...
Wczoraj po tescie wydarzylo sie cos okropnego. Ktos z mojej najblizszej rodziny mial wypadek. Jest w ciezkim stanie. Placz, nerwy, nieprzespana noc. To najgorsza noc w moim zyciu. Nawet jesli kropek tam byl, to tego co czulam wczoraj i czuje nadal nikt by nie przetrwal:(

Najki, przytulam Cię mocno i życzę, by Twój bliski dał radę. Takie cuda się zdarzają. Doświadczyłam tego w lutym, więc wiem o czym mówisz. Ściskam Cię mocno!!

Nikaa, A jesteś może z Poznania? Bo ja wlasnie jutro muszę gdzieś receptę zdobyć...
W którym tygodniu jesteś że masz odstawić?

Kochane! Jaki to trudny dla nas wszyskich czas... Ja uciekam za 2 dni do Meksyku na 9
Dni. Wracam. Wizyta u lekarza ok. 15 stycznia. Stymulacja i walka od nowa :)... Mam nadzieje, ze tym razem sie uda... Musi sie udać. Nowy rok! Nowe życie...

reklama
Do góry