reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam drogie panie. Mnie również nie jest obcy ten temat. My z mężem mamy już bobasa po in vitro a w tym roku planujemy transfer mrozaczka. Czy któraś z was miała taki transfer i czy się udało? Mamy tylko jeden zarodek zamrożony wiec obawiam się czy się uda.

Witaj iga2421. Ja miałam tylko raz transfer i to z mrozaka, mnie się nie udało, ale wielu się udaje. A jaki to mrozak? Blastka , jakiej klasy?

Hej Iga. Ja właśnie jestem po drugim crio. Pierwszy się udał - niestety na krótko.
Powodzenia! Gdzie będziesz podchodzić do transferu?

reklama
Kate mój Igor też zasypiał tylko na rękach a szczególnie po cycu. Próbuje w dzień choć jedną drzemkę w wózku. Pomocma aplikacja w telefonie Kubusiowe Radio. Znam już wszustkie piosenki;/ a na nocne spanie mam nagrane na tel i misiu interaktywnym bajki czytane np.przez Michała Żebrowskiego. Igor chwile marudzi. Smok w buzi. Przutula się do pieluszki flanelowej. Trzymam go za rączka. Trochę go pogłaskam po buźce o odlatuje. I mam od 3 do 4,5 godz wolnego bo sama się jeszcze nie kładę. Trzeba ogarnąć dom. Później młody się budzi i juz nie wraca do lozeczka tylko śpi do rana ze mna bo karmie co 1,5 max 2 godz

Do góry