reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
annemarie - ja zaproszenia też nie otrzymałam.

Hess-wysylalam ,wiec albo sie nie doszukalas ,albo cos gdzies haczy bo anika(sie na mnie nie gniewa ;) ) ilk_a maja ten sam problem,a program mi odpowiada,ze :"Ten użytkownik już należy do grupy. Wskaż innego użytkownika."

Tu jest taka cwana funkcja,ze widze do kogo wyslalam zaproszenie,anika,ilk_a ,hess tez tam jestescie.
Sprawdzcie,jeszcze raz plisssssss

Cześć dziewczyny;)
Codziennie coraz więcej pozytywnych wieści gratulacje wszystkim;)
Ja po 1 wizycie u doktorka. Jestem mile zaskoczona podejściem do naszego problemu. Zlecił na początek wszystkie badania podstawowe z krwi plus rozszezone badania nasionek;)
Z badania USG wyszło że mam początkowe ogniska endometrium ( przez 10 lat żaden lekarz nie zwracał na to uwagi a doktorek zauważył od razu). Na następnej wizycie okaże się czy musimy robić genetykę ( podejrzewa że właśnie genetyka może być odpowiedzialna za słabe nasionka i za ilość, bo krew i budowa ok). Nie ma też przeciwwskazań do ciąży bliźniaczej (a chcemy dwa zarodki jeśli wyhoduje).
Jeśli pójdzie wszystko zgodnie z planem- bez genetyki to 16 marca zaczynamy stymulację;)

Annemarie czy moglabys dopisać mnie do grupy?;)

N@t@li@ z tą endometrioza jest tak, że wcześniej mogło jej po prostu nie być ponieważ ona rozprzestrzenia się z czasem, na USG można ją podejrzewać ale dopiero laparodkopia może ją potwierdzić na 100% no chyba, że jest bardzo zaawansowana i są torbiele "czekoladowe"

Cześć dziewczyny;)
Codziennie coraz więcej pozytywnych wieści gratulacje wszystkim;)
Ja po 1 wizycie u doktorka. Jestem mile zaskoczona podejściem do naszego problemu. Zlecił na początek wszystkie badania podstawowe z krwi plus rozszezone badania nasionek;)
Z badania USG wyszło że mam początkowe ogniska endometrium ( przez 10 lat żaden lekarz nie zwracał na to uwagi a doktorek zauważył od razu). Na następnej wizycie okaże się czy musimy robić genetykę ( podejrzewa że właśnie genetyka może być odpowiedzialna za słabe nasionka i za ilość, bo krew i budowa ok). Nie ma też przeciwwskazań do ciąży bliźniaczej (a chcemy dwa zarodki jeśli wyhoduje).
Jeśli pójdzie wszystko zgodnie z planem- bez genetyki to 16 marca zaczynamy stymulację;)

Annemarie czy moglabys dopisać mnie do grupy?;)

To już bliżej niż dalej :)

Ja również dostałam zaproszenie, swoją historię opiszę jak tylko znajdę chwilę i rzucę okiem w papierzyska, żeby wszystko dokładnie napisać.

Dziś, a właściwie wczoraj niespodziewanie 5 dni przed terminem pojawiła się @ więc będę się umawiać na usg kontrolne i może już niedługo mrozaczek będzie ze mną:):)

reklama
Do góry