reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jakie leki ? I jak u Ciebie wygląda? Tylko ok tygodnia różnicy będzie u nas. Prawie razem ;-)

150 menopur i 150 puregonu od 5 d.c. cetrotide, ale to po podglądzie. - krótki protokół
Ostatnio 2 razy słabe odpowiedzi na stymulacje przy długich protokołach, dobrej rezerwie i wieku -24 lata.

No tak prawie razem :)))

reklama
150 menopur i 150 puregonu od 5 d.c. cetrotide, ale to po podglądzie. - krótki protokół
Ostatnio 2 razy słabe odpowiedzi na stymulacje przy długich protokołach, dobrej rezerwie i wieku -24 lata.

No tak prawie razem :)))
Mam 25 i niskie amh, brak jajowodu i hashimoto. 3 operacje i najprawdopodobniej drugi jajowod chociaż drozny to nie pracuje.

Ja kończę antyki teraz. Bez patrzenia na krwawienie od 7.03 zaczynam Gonal 225, potem po 4 dniach dochodzi menopur 225 i cetrotide 0,25

Trafiłam dziś rano do szpitala z silnym krwawieniem. Dzieci żyją, ale jeden Maluszek się odkleja (?) I nie wiadomo jak to się skończy... Jestem totalnie załamana. Mam leżeć cały czas. :(
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mogę się nawet na czytaniu postów skupić :(
Bedzie dobrze kochana a miałaś bóle ja tez miałam silne krwawienie na drugi dzień ustało z tydzien plamilam i niestety jedno dzidzi straciłam drugie żyje
Bądź dobrej myśli;)

Mam 25 i niskie amh, brak jajowodu i hashimoto. 3 operacje i najprawdopodobniej drugi jajowod chociaż drozny to nie pracuje.

Ja kończę antyki teraz. Bez patrzenia na krwawienie od 7.03 zaczynam Gonal 225, potem po 4 dniach dochodzi menopur 225 i cetrotide 0,25

Ja już też 25 ;) Ło to trochę tego masz. Tzn. mi też napisali w opisie niepłodności, że niby niska rezerwa - 3,90, a u Ciebie jaka jest?
O kurde to duże dawki Ci dali... Razem 500 jak się zbiegną.

Ja już też 25 ;) Ło to trochę tego masz. Tzn. mi też napisali w opisie niepłodności, że niby niska rezerwa - 3,90, a u Ciebie jaka jest?
O kurde to duże dawki Ci dali... Razem 500 jak się zbiegną.
1, 76 :-(
Na innym forum dziewczyny piszą, że źle znosily Gonal i cetrotide. ..
Nie wiem czy duże. Wierzę, że mój lekarz wie co robi. Ufam mu. Po paru latach wreszcie trafiłam na lekarza, któremu bezgranicznie ufam. :-)
Ja niby długi protokół.
Wiesz wstępnie kiedy punkcja u Ciebie ?

reklama
1, 76 :-(
Na innym forum dziewczyny piszą, że źle znosily Gonal i cetrotide. ..
Nie wiem czy duże. Wierzę, że mój lekarz wie co robi. Ufam mu. Po paru latach wreszcie trafiłam na lekarza, któremu bezgranicznie ufam. :-)
Ja niby długi protokół.
Wiesz wstępnie kiedy punkcja u Ciebie ?
Ja mialam Gonal i Cetrotide ;) w sumie nie odczuwalam zadnej roznicy w samopoczuciu - tak na pocieszenie ;)

Do góry