reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

1, 76 :-(
Na innym forum dziewczyny piszą, że źle znosily Gonal i cetrotide. ..
Nie wiem czy duże. Wierzę, że mój lekarz wie co robi. Ufam mu. Po paru latach wreszcie trafiłam na lekarza, któremu bezgranicznie ufam. :-)
Ja niby długi protokół.
Wiesz wstępnie kiedy punkcja u Ciebie ?

Ja też ufam teraz swojemu :) Też wie co robi, a jaka klinika?
Nie wiem, pierwszy raz mam krótki, przy długim wiedziałam kiedy wypadnie, szczególnie przy drugim podejściu, a teraz to nie mam pojęcia, ale obstawiam, że pewnie gdzieś koło 11-12 marca :)

reklama
Ja już też 25 ;) Ło to trochę tego masz. Tzn. mi też napisali w opisie niepłodności, że niby niska rezerwa - 3,90, a u Ciebie jaka jest?
O kurde to duże dawki Ci dali... Razem 500 jak się zbiegną.
3.9 to niska rezerwa z tego co ja wiem to od 1 do 3 normalna od 3 do 6 dobra powyżej 6 i poniżej 1 to źle

3.9 to niska rezerwa z tego co ja wiem to od 1 do 3 normalna od 3 do 6 dobra powyżej 6 i poniżej 1 to źle

Wiem, że właśnie nie jest super jak na mój wiek, jedyne co miałam napisane obok wyniku to, że prawidłowa płodność i tyle. A teraz mi zapisali, że niska rezerwa. Moja mama bardzo wcześnie przeszła menopauzę jakoś w wieku 35 lat jakoś z tego co pamiętam, więc może też po niej coś odziedziczyłam ;)

Nikaaa Kochana a co tam u Was ? :)))

moje AMH z marca zeszłego roku to 3,88. Miałam wtedy 28 lat, no już prawie 29 i lekarz mówił, że bardzo dobre :rolleyes2:

Mam 25 i niskie amh, brak jajowodu i hashimoto. 3 operacje i najprawdopodobniej drugi jajowod chociaż drozny to nie pracuje.

Ja kończę antyki teraz. Bez patrzenia na krwawienie od 7.03 zaczynam Gonal 225, potem po 4 dniach dochodzi menopur 225 i cetrotide 0,25
jestem w podobnej sytuacji 2 operacjie brak jajowodu Chyba szykuje się 3 operacjia . Wydawało mi się ze miałam duże dawki ale widzę dali Ci większe. Powodzenia

Link do: AMH

"Normy poziomu AMH są następujące:

• powyżej 3,0 ng/ml – wysoki poziom hormonu, mogący świadczyć o zespole policystycznych jajników;
  • powyżej 1,0 ng/ml – poziom prawidłowy;
  • poniżej 1,0 ng/ml – niski poziom, mogący świadczyć o menopauzie."

i bądz tu mądry człowieku :p

Wiem, że właśnie nie jest super jak na mój wiek, jedyne co miałam napisane obok wyniku to, że prawidłowa płodność i tyle. A teraz mi zapisali, że niska rezerwa. Moja mama bardzo wcześnie przeszła menopauzę jakoś w wieku 35 lat jakoś z tego co pamiętam, więc może też po niej coś odziedziczyłam ;)
Ty to masz wysoko.
Moja mama też wcześnie przechodziła. A ja wcześnie zaczęłam miesiaczkowac. Może to też ma wpływ.
Ja ok 18 punkcja. Czyli tak czy siak będziemy sobie wzajemnie marudzić, wymieniać się doświadczeniami i kopać po tyłach na zachętę. :-)

Co do leków to wierzę, że każdy inaczej reaguje i będę w grupie dobrze znoszacyh

reklama
Do góry