Czesia a skąd wiedziałaś, że ciężko kapuję o późnych porach??![]()
Kobieca intuicja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesia a skąd wiedziałaś, że ciężko kapuję o późnych porach??![]()
No faktycznie pisałaś, ale jakoś nie załapałam, bo nie wiedziałam, że jest jeszcze ktoś z taką sytuacją![]()
Nie chcialm Czesi wsypacteraz widze ,ze powinnam .Chcialam Ci to jakos tak,przez kwiatki powiedziec ,ale nie wyszlo
![]()
Anna z tego co ja kojarzę to nie ma takiej opcji. I w zasadzie głównie chodzi o ochronę dawcy. Musiałabym jeszcze w papierach pogrzebać.Czesia mnie to wali,mowiac brzydko,bo w Czechach jest wszystko anonimowe i nawet nie bede widziala matki.Wiem ,ze w PL sa jakies katalogi itp. wiem tez ze Ci idioci z PISu chca to jakos prawnie uregulowac ,zeby dzieciom kiedys namieszac w glowie i zniszczyc zycie.Wszystko ma oczywiscie na celu,zeby jak najmniej par decydowalo sie na adopcje.Szukam jakiejs ustawy i g... moge znalezc.
My od początku głośno mówimy o naszych problemach.... Dziecko, czy dzieci bedą wiedziały jaka metoda zostały poczętenie chce sytuacji przypadkowej ze od kogos sie dowiedzą, ze zostały poczęte w laboratorium. Myśle, ze jeśli powie sie jak sie bardzo sie na nie czekało, ile wyrzeczeń itd... To zrozumie ze jest z wielkiej miłości... I nie oszukujmy sie za wielkie pieniądze
a wszystkich wokół trzeba mieć w nosie!
dziecko to czysta karta, która musi wiedziec jaka ma wartość...
Na pytanie lekarki, czy z racji swojego młodego wieku nie mam ochoty oddać swoich jajek. Spojrzałam na meza i oboje kiwnęliście głowa. Jak dwa robotyz uśmiechem na twarzy podpisaliśmy dokumenty. On jako małżonek musiał podpisać informacje, ze wie o moim dawstwie
. I śmieje sie ze gdzieś na świecie moze bedzie chodzić pół mojego dziecka i zawsze będę przed nim z ilością dzieci
....
Dzięki CzesiaNo i słusznie, jakoś nie szczególnie się z tym afiszujęno ale cóż bystrośc ewelin zrobiła swoje
![]()
Moja bystrośc czasami zawodziNie chcialm Czesi wsypacteraz widze ,ze powinnam .Chcialam Ci to jakos tak,przez kwiatki powiedziec ,ale nie wyszlo
![]()
Dzwonilam wczoraj do Provity w Katowicach i pytalam o in vitro i czy mozna zamrozic komorki jajowe, pani troche sie motala, nie wiedziala co powiedziec i mowi ze to jakas odrebna procedura jest czy cos.Strawbelka, tylko 6 zapladniaja. Resztę komórek możesz zamrozic