Ile miałaś transferow ?
3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ile miałaś transferow ?
Słyszałyście
Link do: Aborcja w 24 tygodniu ciąży w szpitalu im. Świętej Rodziny. Sprawę zbada prokuratura?
Ciekawe ile w tym prawdy...
Ja tydzień miałam taki, że nie chciałabym tego powtarzać. Po tygodniu już wracałam powoli do normalności. W dniu punkcji chyba przekonałam się w jakimś stopniu o tym jak wygląda ból przy porodzie, przy każdym siku, tak bardzo bolał dół brzucha że praktycznie wyrwałam umywalkę ze ściany, bo tak ją ściskałamDziewczyny które miały hiperke, ile to trwało? Bo chyba oszaleje. Przy każdym ruchu czuje jak mi macica pływa![]()
To my stawiamy do 3 razy punkcja, bo do 3 razy z transferem nie wyszło
I zostało Ci 10 zarodków z 3 stymulacji ? i jesteś w bliźniaczej ciąży a z tych pierwszych stumulacji nie v rozmrażały v się ? Bo mi tu kalkulacjie się nie zgadzają
![]()
właśnie przeczytałam
Zastanawiam się ile w tym jest prawdy. Ale również zastanawiam się czy jeśli rzeczywiście tak było to jeśli nie chciała dziecko mogła oddać do adopcji, a nie od razu usuwać. Przeraża mnie to wszystko co siedzi w głowie takiej kobiecie...![]()
Krótki protokół rozpoczyna się już 2-3 dnia cyklu i trwa aż do uzyskania odpowiedniej wielkości pęcherzyków ( u mnie trwał ok 14 do punkcji)Dziewczyny czym sie rozni krotki protokol od dlugiego.
Jakaś Ty sprytna dziewczynkaI zostało Ci 10 zarodków z 3 stymulacji ? i jesteś w bliźniaczej ciąży a z tych pierwszych stumulacji nie v rozmrażały v się ? Bo mi tu kalkulacjie się nie zgadzają![]()