reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz , ze ja tak samo w kazdej robilam i bylam oczywiscie zalamana negatywnym wynikiem i powiedzialam sobie ze jak sie wkoncu uda to po krwi zrobie tescior ;) a tu zrobilam 2 bety a sikanca mi sie juz nie chce :)

ja rzadko robiłam testy, ale w poprzedniej ciazy przy becie ponad 300 zrobiłam sikanca i wyszła blada kreska, co mnie rozczarowało i stwierdziłam, że testy są niewiarygodne. W tej sobie odpuściłam:) przez krwaiwenie musiałam powtarzać betę kilkakrotnie, więc w to wierzyłam :)

reklama
Wiem ze juz nie raz o tym pisalyscie ale wtedy jeszcze nie bylam tak tym zainteresowana ;) wiec powtorze sie.... ciaze po in vitro liczy sie od pierwszego dnia @ czy jakos inaczej ?

Wiem ze juz nie raz o tym pisalyscie ale wtedy jeszcze nie bylam tak tym zainteresowana ;) wiec powtorze sie.... ciaze po in vitro liczy sie od pierwszego dnia @ czy jakos inaczej ?
Rozne sa zdania na ten temat,wiekszosc lekarzy liczy jak w normalnej ciąży czyli od 1 dnia os.okresu.Mamy tutaj dziewczyny.gdzie licza tez od transferu.w naszym slowniku in vitro sa linki do liczenia ciazy po in vitro.luknij:-D :-D :-D

Cześć dziewczyny. Chwile się nie odzywałam ale już jestem. W międzyczasie zaliczyłam przeziębienie razem z bobasem.
Czytałam was cały czas i trzymam za was kciuki.

Agatek gratuluje ciąży i życzę spokojnych 9 miesięcy.

Edenlyne prześliczne są twoje maleństwa. Az się łezka w oku kreci. Takie noworodki maja swój zapach i to jest coś pięknego. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i współczuje tych nerw w szpitalu.
Moniusia bardzo mi przykro:-( :( nie poddawaj się kochana.

Anne jesteś cudowna. Dziękuję ci za wszystko:-) :)

Jeera i ty wykorzystasz te testy z szafki i na pewno będą dwie grube krechy:-) :)

Cześć dziewczyny. Chwile się nie odzywałam ale już jestem. W międzyczasie zaliczyłam przeziębienie razem z bobasem.

Edenlyne prześliczne są twoje maleństwa. Az się łezka w oku kreci. Takie noworodki maja swój zapach i to jest coś pięknego. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i współczuje tych nerw w szpitalu.

Jeera i ty wykorzystasz te testy z szafki i na pewno będą dwie grube krechy:-) :)

dobrze,ze znowu jestes i tyle...;) odnosnie "cudownosci" musisz z moim mezem podyskutowac,co najmnie raz w tyg mowi,ze zabierze mi kluczyki od auta i kupi miotle:-) :):-) :):-) :):-) :)

Hej a gdzie zobaczę dzieciaczki Edenlyne bo szukam juz od cc i nie widzę :(

reklama
Do góry