NOVA-2016
Fanka BB :)
anne, czy w pierwszym dniu po transferze taki śmiech mi nie zaszkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martini a jakie zastrzyki bierzesz ? Ja już piąty tydzień wale prolutex i brzuch mam jak balon ... Też się zastanawiam czy to nie od tego. Bo nie wpierdzielam jakoś duzoHeheh ja tak mam troche na slodkieNie mdli mnie ale ogolem nie moge przelknac
ale apetyt mam stety - niestety, w dodatku sadelko rosnie mysle ze te zastrzyki tez sie przyczyniaja do tego...
Tak Megi. Tylko jeden wchodzi w grę. Moim marzeniem od zawsze były bliźniaki..Moniusia - martwię sie tą Twoja wizytą, trzymaj sie i daj nam tu znać.
Hess - u Ciebie to wiem ze nie masz sie czym martwić bo to wynik od czapy, zafałszowany.
Najki - a bierzesz po jednym zarodku przez ta swoja macice jakby co?
Z telefonu :/kasia -basia Witaj i nie przejmuj sie nasza dyskusja,odpala nam ,wiosna idzie
Piszesz z PC czy z teflonu?
wysle Ci zaproszenie do Naszych Historii bedziesz mogla nas poznac ,tez od tej normalnej strony![]()
Kochana od tego od tego, bo ostatnio moj M byl zadziwiony ze juz dostalam brzuch , ale te zastrzyki temu pomagaja. Tez juz sporo czasu biore prolutex (niepamietam ile tyg ale napewno krocej niz Ty bo jestem jeszcze troche w tyle )Martini a jakie zastrzyki bierzesz ? Ja już piąty tydzień wale prolutex i brzuch mam jak balon ... Też się zastanawiam czy to nie od tego. Bo nie wpierdzielam jakoś duzo![]()
Martini a jakie zastrzyki bierzesz ? Ja już piąty tydzień wale prolutex i brzuch mam jak balon ... Też się zastanawiam czy to nie od tego. Bo nie wpierdzielam jakoś duzo![]()
Z telefonu :/
To w takim razie od czego ??!W zyciu nigdy,to nie od Prolutexu![]()