reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Heheh ja tak mam troche na slodkie :) Nie mdli mnie ale ogolem nie moge przelknac :) ale apetyt mam stety - niestety, w dodatku sadelko rosnie mysle ze te zastrzyki tez sie przyczyniaja do tego...
Martini a jakie zastrzyki bierzesz ? Ja już piąty tydzień wale prolutex i brzuch mam jak balon ... Też się zastanawiam czy to nie od tego. Bo nie wpierdzielam jakoś duzo :)

Moniusia - martwię sie tą Twoja wizytą, trzymaj sie i daj nam tu znać.

Hess - u Ciebie to wiem ze nie masz sie czym martwić bo to wynik od czapy, zafałszowany.

Najki - a bierzesz po jednym zarodku przez ta swoja macice jakby co?
Tak Megi. Tylko jeden wchodzi w grę. Moim marzeniem od zawsze były bliźniaki.. :unsure:

Martini a jakie zastrzyki bierzesz ? Ja już piąty tydzień wale prolutex i brzuch mam jak balon ... Też się zastanawiam czy to nie od tego. Bo nie wpierdzielam jakoś duzo :)
Kochana od tego od tego, bo ostatnio moj M byl zadziwiony ze juz dostalam brzuch , ale te zastrzyki temu pomagaja. Tez juz sporo czasu biore prolutex (niepamietam ile tyg ale napewno krocej niz Ty bo jestem jeszcze troche w tyle ) :) i Fraxiparine..

reklama
Do góry