MartiniM
Fanka BB :)
Ja tez mialam Gonal ale wygladal inaczejDopalacze kupione .Tylko mnie oszukali hihihi myślałam że to w 1 długopisie będzie a to jakieś cuda tyle szczykawek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mialam Gonal ale wygladal inaczejDopalacze kupione .Tylko mnie oszukali hihihi myślałam że to w 1 długopisie będzie a to jakieś cuda tyle szczykawek![]()
nic nie dostalam, gdzie mam tego szukać?kasia -basia Witaj i nie przejmuj sie nasza dyskusja,odpala nam ,wiosna idzie
Piszesz z PC czy z teflonu?
wysle Ci zaproszenie do Naszych Historii bedziesz mogla nas poznac ,tez od tej normalnej strony![]()
Zapytaj lekarza czy lepiej przyjsc dzien pozniej czy 2 dni wczesniej ja tez dopytywalama bo czesto mi tak h... wypadalo ze cos mialam na niedzielehejka wszystkimi jest po 39dc przyszła ta małpa
od 3dc zaczynam estroferm i 13dc mam zrobić usg endometrium i ten dzień wypada mi w drugie święto :/ i nie wiem co teraz ;/
a co masz do zastrzykowMam pytanko techniczne: gdzie mam szukać instrukcji co do zastrzyków? Z czego korzystałyście?
tylko pena na raziea co masz do zastrzykow
buteleczke ze sola fizjologiczna, druga z hormonem ,jedna strzykawke i dwie igly ???
Mi wytłumaczyła pielęgniarka w klinice, a później ulotkaMam pytanko techniczne: gdzie mam szukać instrukcji co do zastrzyków? Z czego korzystałyście?