Ewunka
Fanka BB :)
Nie spieramy się wymieniamy doświadczeniaDziewczyny nie spierajcie sie, jedne czuja tak inne inaczej
Jedno jest pewne, te dzieciaczki przez wszystkie z nas beda tak samo mocno kochane, bo tak o nie walczymy!!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie spieramy się wymieniamy doświadczeniaDziewczyny nie spierajcie sie, jedne czuja tak inne inaczej
Jedno jest pewne, te dzieciaczki przez wszystkie z nas beda tak samo mocno kochane, bo tak o nie walczymy!!!![]()
To tak jak jaKasia Basia mam to samo :/ już wolę dostać w niedzielę teraz @ ale natury się nie oszuka . Czekam i czekam jak nigdy na tą @![]()

O właśnie. Jak sama czekałam na @ to zauważyłam głupia zależność. Przez kilka lat starań modliłam się żeby nie przyszła, a przy stymulacja ch żeby przyszła :-)To tak jak jajuż wypatruje czy już jest @ juz bym chciała mieć i juz się kluć
i wredna nie chce przyjść
![]()
W samo sedno trafiłaś! Przecież od wczoraj bez jaj jestem :-) ha ha hawest no bez jaj? Oby...oby, kurka!
))