gosia321
Fanka BB :)
Tak dobrze l karnityna jest tez na odchudzanie ale raczej dziala mocno na to jak sie cwiczyWłaśnie sprawdzam i się dowiedziałam, że to na odchudzanieDobrze ja to kupiłam ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak dobrze l karnityna jest tez na odchudzanie ale raczej dziala mocno na to jak sie cwiczyWłaśnie sprawdzam i się dowiedziałam, że to na odchudzanieDobrze ja to kupiłam ??
Gratulacje kochana to musiał byc wspanialy widokDziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok maluszki prawie równej wielkosci jeden ma 2.16 drugi 2,21 cm. Rączki są, nóżki sąmachaly słodko lapkami że aż się za głowę złapałam
Proszę o wpisanie na 6.06.wizyta u gin prowadzącego ciążę i na 17.06 badania prenatalne
No wlasnie u mnie zapomnieli zbadac wczesniejNo i jak jajka .? Endometrium. ?
Nie wiem co to za baterie zalapałas ale wydaje mi się ze dostaniesz czopki hi i transfer się odbędzie. U mnie nie badali przed końcem tylko dużo wcześniej i profilaktycznie miałam coś na grzyby i inne cuda .
Nic dalej"ja wracam do pracy bo chyba to mi idzie najlepiejNatalia,myslicie co dalej???
Aniolkowa,pisz kochana do nas...plissss![]()
Kochanie nie martw sie bo twoj stres w niczym tu nie pomorze wiem ze latwo powiedziecCiężko mi was nadrobić :-)
Mały nadal w brzuszku. Serduszko super i sterydy juz działają.
Rano miałam dość częste i silne skurcze ale udało się je wyciszyć. Szyjka nadal otwarta na 2-3 cm ale bez zmian od wczoraj.
Psychicznie jestem na dnie dzisiaj :-(((