reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
✊✊✊✊ za dzisiejsze szczesliwe wiesci po wizytach i za wysoka bete koralika

27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje
27:aniołkoeamama - za maluszka zeby nie pchal sie tak szybciutko na swiat

28: Mgs - urodziny :)
29: gosia321 - punkcja jajników
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
30: Mgs - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31:po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
17:pisanka89 - badania prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[/QUOTE][/QUOTE]

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko ok maluszki prawie równej wielkosci jeden ma 2.16 drugi 2,21 cm. Rączki są, nóżki są :) machaly słodko lapkami że aż się za głowę złapałam :)
Proszę o wpisanie na 6.06.wizyta u gin prowadzącego ciążę i na 17.06 badania prenatalne
Gratulacje kochana to musiał byc wspanialy widok :)

No i jak jajka .? Endometrium. ?
Nie wiem co to za baterie zalapałas ale wydaje mi się ze dostaniesz czopki hi i transfer się odbędzie. U mnie nie badali przed końcem tylko dużo wcześniej i profilaktycznie miałam coś na grzyby i inne cuda .
No wlasnie u mnie zapomnieli zbadac wczesniej :)
Dostalam antybiotyk tak jak przed punkcja tylko mam go tez wziasc dzisiaj. Co prawda mieli mi dac betadine ale to ma jod w sobie i po rozmowie ze mam hashimoto i wolalabym nie zaburzac pracy tarczycy dali mi macmiror complex i unidox podobno ma zadzialac i na ten wynik

Aniołkowa, Kachny bliźniaki urodziły się po 30 tc. Ale jak ja byłam w ciąży bliźniaczej to na wątku bliźniaczym była dziewczyna Anulfka, która urodziła bliźniaki w 26 tygodniu (26t1d lub 26t4d) i dzieci wyszły z tego absolutnie bez szwanku. To było w 2014 roku. Rozwijają się najzupełniej normalnie

Aniolkowa.mama - znajoma i synowa znajomej rodziców urodziły bliźniaki w ok 26-27 tc. Jedne były że 3 m-ce w szpitalu, drugie 1-1,5 m-ca. I wszystko jest ok, rozwijają się dobrze. Te co były 3 m-ce, to po prostu słabo na wadze przybieraly, ale nadrobiły :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko mi was nadrobić :-)
Mały nadal w brzuszku. Serduszko super i sterydy juz działają.
Rano miałam dość częste i silne skurcze ale udało się je wyciszyć. Szyjka nadal otwarta na 2-3 cm ale bez zmian od wczoraj.
Psychicznie jestem na dnie dzisiaj :-(((
Kochanie nie martw sie bo twoj stres w niczym tu nie pomorze wiem ze latwo powiedziec :)
Z synkiem wszystko bedzie dobrze wazne ze jestes pod stala opieka i jakby sie to nie skonczylo czy wczesniejszym porodem czy tez podtrzymywaniem ciazy wszystko bedzie dobrze
Modlimy sie za to wszystkie za ciebie i maluszka i trzymamy kciuki
:*

reklama
Gosia jak to minęło dopiero zaczynalas stymulację a tu już koniec. Już zaraz punkcja! A zaraz potem transfer i dodatnia beta :)
Koralik czekam z niecierpliwością na Twój wynik!
Aniolkowa myslę się o Was cały czas. Same pozytywne przykłady sa że wszystko się kończy dobrze, u Was tez tak będzie! Trzymaj się :*

Do góry