reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy pamiętacie ile miały bliźniaki Kachny jak się urodziły? Ktoś ma jakieś wieści co u nich???

Moja koleżanka urodzila w 27tc. Dziecko wazyło niecały kilogram. Wiadomo musiało swoje w szpitalu poleżeć ale dzis ma juz 10mies i wiadomo jakas rehabilitacja itp ale jest sliczną dziewczynka. Taka mała śmiechotka. Wy też dacie rade. Oby udało sie powstrzymac na stałe te skurcze. Ja też sie za was modle:*

Gosia jak to minęło dopiero zaczynalas stymulację a tu już koniec. Już zaraz punkcja! A zaraz potem transfer i dodatnia beta :)
Koralik czekam z niecierpliwością na Twój wynik!
Aniolkowa myslę się o Was cały czas. Same pozytywne przykłady sa że wszystko się kończy dobrze, u Was tez tak będzie! Trzymaj się :*
No wlasnie tak ten czas leci na poczatku strasznie mi sie dluzylo a pozniej jak polecialo szybko i w niedziele polfinal :)
Mam nadzieje ze owocny w dorodbe komorki :)

A po wizycie melduje jajek duuuzo nie sprawdzala lekarka wszystich ile dokladnie jest
Wielosc 20-22 mm
Endometrium 8.5 cm
Progesteron 1.28
Estradiol 1796
Dzisiaj o 17:30 gonapeptyl ostatni o 21:30 ovitrelle
W niedziele 7:30 izba przyjec w bialymstoku 9:30 punkcja
:laugh2:

Juz zaczynam trzymać kciuki:)

Ciężko mi was nadrobić :-)
Mały nadal w brzuszku. Serduszko super i sterydy juz działają.
Rano miałam dość częste i silne skurcze ale udało się je wyciszyć. Szyjka nadal otwarta na 2-3 cm ale bez zmian od wczoraj.
Psychicznie jestem na dnie dzisiaj :-(((

Trzymaj się, stres Mu nie pomoże, pamiętaj o tym.

No ja zawsze wieczorem między 20 a 23 miałam wybrać godzinę i zawsze o tej samej .
O wydaje mi się ze w ulotce tez pisze wieczorem ale może tylko wydaje .
Jak Ci kazał rano to widać tak ma być

Ja mam brać 6-10, zresztą zawsze tak brałam, przyznam ze do ulotki nie zaglądałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie mi nie za duze te moje jajka i one chyba do 21:30 jeszcze moga zmienic wielkosc. Bo moj lekarz prowadzacy mowil ze tak optymalnie to powinny miec 20 mm a moje sa wieksze ?? :) a dzisiaj mialam wizyte u innej lekarki

reklama
Do góry