Ja mam wizytę dopiero jutro wieczorem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też korzystałam ze wszystkiego co się da i się opłaciłoTak miałam, poprosiłam lekarza o wszystkie opcje z jakich mogę skorzystać: SV, IMISI, ICSI i AH. Mam nadzieję, że te procedury coś pomogą. Wydaje mi się że dzieje się coś dobrego, odczuwam bóle jak na @, nogi mi jakoś drętwieją, mam uderzenia gorąca i na dodatek lekkie mdłości może to wyobraźnia lub rzeczywiście wszystko zmierza w dobrym kierunku![]()
To jest jakaś nadziejateż korzystałam ze wszystkiego co się da i się opłaciłoteż miałam bóle
od 1dpt do 4 potem od 6 dpt do 12dpt i milion innych objawow ktore akurat u mnie wróżyły na pozytyw
![]()
To są jakieś jaja. .... jak można powiedzieć że nie ma co mrozic .... ktoś żyły mógł sobie podciac a tu dzień później ze jednak jestDziewczyny musze wam czyms sie pochwalicNie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie.
![]()
No rewelacja kochana czyli szczescie ci dopisuje. Czyli 7dniowa blastusia czeja na ciebieDziewczyny musze wam czyms sie pochwalicNie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie.
![]()
Super wiadomość, ale zgadzam się z Ewunia...chyba bym ich zabiła za taki numer :/Dziewczyny musze wam czyms sie pochwalicNie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie.
![]()
Skoro pokonał tyle przeciwności, to musi być TEN!Dziewczyny musze wam czyms sie pochwalicNie wierze do tej pory ale jestem mega szczesliwa. Dzis gdy wracalam z lotniska zadzwonil moj profesorek i powiedzial ze jeden zarodek jeszcze zostawil na noc i dzis zobaczyl ze jest ladna blastka i zamrozili. Mam sniezynke i wracam spelnic marzenie.
![]()
Tez jestem w szoku to co zrobil ale bede w srode na wizycie to z nim o tym pogadam. TTo są jakieś jaja. .... jak można powiedzieć że nie ma co mrozic .... ktoś żyły mógł sobie podciac a tu dzień później ze jednak jest.
Wiadomość rewelacyjna ale nie podoba mi się zachowanie lekarza! !!!!
Gratuluje i trzymam kciuki ze to jest ten którego dała bym Ci ja i zostanie na 9 miesięcy.
Tak to niestety jest :-/ Trzymaj się i nie pozwól wyprowadzić z równowagi. Nerwy nic nic dadzą,a kiedyś przyjdzie Twój dzieńU mnie wiedziala oddzialowa 2 sekretarki 1 lekarka a pozniej sie okazalo ze pol oddzialu sie poczta pantoflowa dowiedzialo oczywiscie zgadnij od kogo
A tak dzisiaj bylo pare osob co to niby nie wiedza a na brzuch patrza