reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Dziewczynki !!!
Mam do was takie pytanie ...
Ostatnio zaczęłam się interesowac witaminami, które można łykac aby"poprawic" jakoś komórek i nasienia . Śledząc Wasze forum zanotowalam: magnez, witamina E , C , D , b12 cynk jak i koenzym q10 ale ostatnio któraś z Was pisała że nie można brać koenzymu jak ma się PCOS?! ktoś wie może coś więcej na ten temat?
I jak to jest z tymi witaminami np z tymi które napisalam?
Mam wykupić wszystkie ?! To wychodzi mi jakoś kolo 5 tabletek dziennie ?!
Też tak bierzecie ?

reklama
Mamusia mi przysłała takie cukierki ja co miesiąc jem inne :D po tych co jem teraz tak mi włosy i paznokcie rosną że gole się wieczorem wstaje rano a tu busz :o
2016-06-22 19.49.05.jpg

Załączniki

• 2016-06-22 19.49.05.jpg
    2016-06-22 19.49.05.jpg
    234,5 KB · Wyświetleń: 357
Do góry