gosia321
Fanka BB :)
Pewnie tak narazie sie dluzy jak sie zaczna antyki to juz z gorkiZobaczysz jak ten czas szybko zleci. Ja mialam tak samo a kiedy ten czerwiec bedzie a tu juz koniec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie tak narazie sie dluzy jak sie zaczna antyki to juz z gorkiZobaczysz jak ten czas szybko zleci. Ja mialam tak samo a kiedy ten czerwiec bedzie a tu juz koniec
No wiem...dziwne...jestem strasznie problematyczna...martwie sie ze przez moja ,,urode" ze stymulacja do in vitrototez moze byc kiepsko..no i oczywiscie juz wiem ze bede miec crio transfer...bo potej stymulacji hiperstymulacja mnie nie ominieNa tych samych dawkach 2 tak skrajne reakcjie. ?
Ahm tylko spada normy są 1-3Dziewczyny czy Wam Amh wzrosło ? w lutym miałam 2,1 a teraz prawie 4. Dziwna sprawa bo raczej leci w dół niz w górę ale nie to żeby mnie to martwiłoczytam sobie Was codziennie ale mam taki mętlik w głowie że ciężko coś napisać
![]()
Nie wiem jak to rozumieć bo ja z amh 19mam 20.5Dziewczyny czy Wam Amh wzrosło ? w lutym miałam 2,1 a teraz prawie 4. Dziwna sprawa bo raczej leci w dół niz w górę ale nie to żeby mnie to martwiłoczytam sobie Was codziennie ale mam taki mętlik w głowie że ciężko coś napisać
![]()
A miałaś antyki przed inseminacjia. ?No wiem...dziwne...jestem strasznie problematyczna...martwie sie ze przez moja ,,urode" ze stymulacja do in vitrototez moze byc kiepsko..no i oczywiscie juz wiem ze bede miec crio transfer...bo potej stymulacji hiperstymulacja mnie nie ominie![]()
Ja biorę taki:
Raz tak a potem orgametril...wiem...punkcja to nic...ale czekanie na tel od embriologa co i jak to musi byc udreka..A miałaś antyki przed inseminacjia. ?
Nie myśl o tym ze na pewno będziesz mieć bo nie na pewno .
Możesz rareagowac różnie trochę wiary ze będzie dobrze. A jak będzie crio to też super ważne ze będzie . By była ta komórka która się zaplidni.
A ja biore magne b6 max. Ma dwa razy wiecej magnezu bo 100mg. W aptece mi powiedzieli ze to lek tylko zostal zarejestrowany jako suplement z powodow kosztow i z ppwodu tego ze magne b6 zarejestrowali juz jako lekJa biorę taki:
Link do: Magne B6, 50 tabletek - Bez recepty | AptekaGemini.pl
Porównaj skład,bo ten Twój tańszy![]()