reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gosiu, powiem tak: albo ja jestem wyjątkowym przypadkiem, albo głowy zresetować się nie da. Wszędzie dookoła dzieci, mój mąż zaczepia prawie każde... Oprócz tego ciągle myślisz,co jeszcze możesz zrobić, żeby zwiększyć swoje szanse i jak się przygotować do kolejnego podejścia. Organizm niewątpliwie odpoczywa od stymulacji, to fakt i patrząc po moich dwóch okresach, to jest potrzebne (chociaż też chciałam iść za ciosem i od razu znów się stymulować).
A nie o to mi chodzilo mysli o checi posiadania dziecka nie warze z glowy wszystkich o in vitro tez nie. Raczej chodzi mi zeby zresetowac glowe od tego czym byla podporzadkowana od 9 miesiecy caly czas wizyty terminy badanie stres stres stres od tego chcem odsapnac :)

reklama
Dzień dobry :)
Dziewczyny, czy Was też po punkcji bolało podbrzusze? :(
Jeśli tak to jak długo?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :) bardzo bolalo, nie mogłam siedzieć i chodzić tez za bardzo nie z leżeniem było w miarę ok ale nie cały czas w jedenej pozycji. Licząc z dniem w którym była punkcja to jakieś 4 dni odczuwalam ból. Może są koleżanki z innym doświadczeniem po?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka - nie wiem, na razie nie udalo mi sie nawet do lekarza dostac, wiec nie wiem jak jest. Ale leki to najmniejszy pikus w porownaniu z cena za reszte...
Gosia - to mnie nie pocieszylas [emoji12] jutro Ci powiem czy mi udalo sie przezyc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :) bardzo bolalo, nie mogłam siedzieć i chodzić z leżeniem było w miarę ok ale nie cały czas w jedenej pozycji. Licząc z dniem w którym była punkcja to jakieś 4 dni odczuwalam ból.

Dzięki :)
U mnie z chodzeniem najgorzej, a dziś juz w pracy.
A do tego mam fazę na słuchanie Enrique Iglesias,wiec się już zaczęłam martwić ;)
Trzeba czymś zająć myśli w oczekiwaniu na telefon :)

Dzięki :)
U mnie z chodzeniem najgorzej, a dziś juz w pracy.
A do tego mam fazę na słuchanie Enrique Iglesias,wiec się już zaczęłam martwić ;)
Trzeba czymś zająć myśli w oczekiwaniu na telefon :)

Czas największa zmora... ja poprosiłam o 1 dzień zwolnienia lekarskiego. 3mam kciuki że tel będzie lada dzień :) a Enrique to fajny Gość;)

Hej babolki
Beata mnie chyba z tydzien brzuch bolal, szczegolnie jak chodziłam, mialas przekute jajniki wiec trudno zeby nie bolalo, musi sie wygoic wszystko ;)
Dziewczyny wiem, ze ten temat był poruszany milion razy na forum, ale zastanawiam sie czy isc jutro na bete, to bedzie 7 dpt blaski nacinanej. Mam silne przeczucie, ze sie nie udało, chce to w sumie tylko potwierdzic :(

reklama
Kobietki pomóżcie :)
Co mogę wziąć na przeziębienie i na ból gardła:( ? Nie wiem czy jestem w ciąży? Badania dopiero przede mną. ;)

Paracetamol 3 × 1
I wszystkie domowe sposoby syropy z cebuli czosnek natka pietruszki mleko z miodem .
Mnie po punkcji coś bolało ale znośnie takie tam czasem lekkie skurcze na dole ale bez żadnej tabletki przeżyłam . Bardziej bolał mnie żołądek po narkozie.

Do góry